Çok güzel motor. Sesi orijinal mi? 07:41’de virajı alamıyordunuz sanırım. Hızlı girince dışa kaçtı motor.
Çok güzel motor. Sesi orijinal mi? 07:41de virajı alamıyordunuz sanırım. Hızlı girince dışa kaçtı motor.
Çok güzel motor. Sesi orijinal mi? 07:41’de virajı alamıyordunuz sanırım. Hızlı girince dışa kaçtı motor.
Keyifli, sabah kuşlarla birlikte erken kalkıp yapmak lazım böyle şeyler. (Du bakayım haftasonu şeyettiririm, sahil bana çok yakın - hanımla çocuk uyurken kaçarım...)
Aynaları beğendim, marka model? Benimkine de alayım; malum CB500F'in aynalarda görüş biraz zayıf, hababam kıvırıyorum motorun üstünde. Bunlar iyi mi? (Küçük olması sorun değil, açı geniş olsun...)
Topuzlar iptal oluyor galiba bunu takınca?
Bazıları topuzlu oluyor
Alamıyordunuz sanki dedim zaten alamadınız demedimönemli değil zaten öylesine söyledim.
Zamanı gelince bir de Michelin Road 5 tavsiye ederim.
Ben çok memnunum, lastik konusunda kafada en ufak bir "acaba?" bırakmıyor, kafa rahat.
Şu H2 kullanıcısı da yalamaya doyamamış:
https://www.webbikeworld.com/michelin-road-5-tires-hands-on-review-super-sticky-long-lasting/
Ben Michelin'ciyim zaten, Pirelli'ye ancak Michelin karşılığı yoksa veya çok özel bir lastik durumunda (MT60 RS Corsa mesela) dönebilirim...