Çinliyle Erdek, Çeşme, Ayvalık

Arkadaşlar,

Yaptığımız gezi hakkında bir yazı yazmak istiyorum ama bir türlü zaman bulamadım. Bu arada bir video hazırladım. Umarım beğenirsiniz.

bpk

Yalova Motofestte birlikteydik yanlış hatırlamıyorsam SYM 250 ve CBR 250 yi görünce hatırladım :)
Çok güzel anılarınızın olduğu bir gezi olmuş, ellerinize sağlık ve darısı başımıza :)
Artı not olarakta çin malı ile bu kadar kilometre yapmanızı sağlayan cesaretinizden ötürü tebrik ederim :)
Sizin gibi bir gezi yapmak isteyen insanlar için uzunca bir yazı halinde gezinizi paylaşmanız çok hoş olabilir :)

Çok teşekkür ederim. Motofest te uzun süre kalamadık ama Yalovaya dostlarımızın yanına tekrar geleceğiz.

hayranlık,hasretlik ve imrenme duygusu ile sabah bozuk başladığım gune moral oldun bana üstad :)

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Çok güzel olmuş tekerine emeğine sağlık. Bu arada kamerayı kaska nasıl montelediniz? Çift taraflı bant ilemi ?

TanImsIz Teşekkürler. Hayır SJ4000 de aparat geliyor zaten. Akşam bir fotoğraf eklerim.

Kocaeli İl Temsilcisi
Harika bir gezi elinize sağlık , sj4000'i youtube'a yükleyince sizinde videoda arada titreme yapıyor . Bu titremenin sebebi nedir hocam ? Bende'de sj4000 var youtube'a video yükleyince titrek çıkıyoe hep . :)

Ezio41 youtube un videoyu bozduğunu düşünmüyorum ama senin kastettiğin bilgisayarda izlerken normal youtube da titrek mi görünmesi? Bence kamerayı uygun şekilde sabitlersen sıkıntı olmaz diye düşünüyorum?

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:13 ----------

Arkadaşlar bu arada motoru sattım. Xciting veya GTS evo düşünüyorum. Bakıyorum şimdilik...

Motosikleti
Hero X Pulse 200
çok güzel olmuş :) erdekteki bira içme olayınıza bittim aynısından önümüzdeki yaz yapıcam :)

süper, tebrik ediyorum bu kadar uzun devam edebilmişsiniz. benzer geziyi muğla - akyaka-köyceğiz-dalaman-fethiye olarak toplamda 750 km olarak da ben yaptım kuzenimle asya 150t ile yaklaşık 1 ay önce :D çok yorduydu asya 150t, kendi motorumu getirmediğime çok pişman olmuştum geziye devam edemeyecek kadar yorulup pes ettik biz :D fakat ayrı bir zevki vardı. günlük 70 80 km maks gidiyorduk fazlası çok yorucu oluyordu.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:32 ----------

Ayrıca bir şeyi merak ettim, vidyonun renklerinde oynama var mı yoksa sj4000in orijinal çekimi direk bu mu?

ELinize sağlık . Gayet güzel gezi olmuş. sj4000 görevini yerine getirmiş bu ay içinde alıyorum bitane bende sj1000 aldık onu arkadaşa gönderdim :D

Bugay renklerde oynama yok. Sadece camtasia ile editledim.

Guzel yol yapmışsınız. 2007 de ben de bir çinliyle Ist-Marmaris-Ist. Yapmistim. Hatta motor blogundan yag sizintisi vardi her 200 km de bir buyuk bir enjektör ile yağ koyuyordum. Aslinda onemli olan altinizda GS, Vara, Tenere olmasi degil yureginizde motor aşkinin bulunmas.. Elinize gaziniza saglik.

Hasan abi kaz dağı spil dağı geçişleri ne oldu,onları da alayım senden editler koyarım

muratkesim teşekkür ederim. İlk fırsatta tekrar bir yol yapacağız. Yeni motorla inşallah çünkü çinli satıldı :D

Tamer biraz kazdağı geçişi var ama spil dağını hiç çekememişim. Üzgünüm.

ESGEL bende sorun görünmüyor ama link vereyim http://www.youtube.com/watch?v=KlNd1NTkj3M

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar