Çinliye olan ön yargım kırıldı

Sorun çıkarmadığı zamanlarda beğenerek alınan motor keyif veriyor. Gereksiz sorunlar sonradan keyif almayı engelliyor haliyle. En sevdiğim motorum kendi paramla aldığım ilk motor olan honda titandı. Kanuni tiger 250 yi sıfır alıp kullandığım ilk haftadan sonra titanın kıymetini anladım. Şu an pulsarım var. Kullanırken zevkten kuyruğum titriyor. ama saçma bir sorunu olsa zevkini öldürür.

Merhaba arkadaşlar.konuya şöyle başlayayım 2013 yılında motorumu yenilemeye niyetlendim ve eski motorumu sattım.amaçım saglam kaliteli bir japon motor almaktı ancak bütcem el vermedi istemeyerekte olsa kuba kee100 modeli bir cub motor aldım sıfır olarak.hatta bu motoru o kadar isteksiz aldımki,insan yeni motor aldıgında mutlu hevesli olur bende bunların hiç biri yoktu motoru görmek bile istemiyordum ne zaman bozulur diye düşüncelerle basardım marşına.velhasıl motorumu alalı 2 yıl oldu her gün işe gider gelirim haftasonları tepesinden inmem,işe geç kaldıgımda deli gibi zorlarım.ama maşallah bırakın bozulmayı tık demedi 5 kuruş masraf yapmadım.içimden gelip bu yazıyı yazmak istedim.her çinli saglam olacak diye bir kaide yok ancak ben çinliden mutlu olan nadir insanlardan biri olarak sizinle paylaşmak istedim

aslında şu var çinli motor dandik motor olayı bence çokta doğru değil bana göre doğrusu çinli motor NARİN motordur. bakma bizde adam çinliyi alıyor zaten ucuz motor deyip ne bakım ne birşey. zinciri fabrika çıkışındaki yağ ile dönüyor düşün ha şuda var servisleri biraz tırt ama iyisini bulma şansında var en olmadı düzgün bir usta bulursun bakımlarını o yapar. keza demin bahsettiğim insan modellerinin eline biraz daha para geçip japona vs. yöneldiğinde bırak düzgün bakım yapmayı en ufak seste soluğu serviste alır niye o motora çok para verdi ve çok iyi bakmak zorunda.

şu konudada diğer arkadaşlara katılıyorum evet japon motorları çinlilere göre çok daha konforlu sağlamlık olarak çok daha sağlam yani narin değil. lakin bu birazda nekadar ekmek okadar köfte olayı değilmi? biri 3 liralık motor diğeri 10 liralık motor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar