Çin'LiLer Gelişiyor... Gözede Hitap Ediyor...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
cok guzel motorlar sanırım cok fazla pazar sahıbı olurlar bu modellerle.:)

Arkadaşlar;

Japon Race alırsak kafadan 22.000-23.000 YTL,
Çin alırsak en fazla 5.000-6.000 YTL.
Yani arada 17.000-18.000 YTL fark var.

Arada kalite farkı var, anladık.
Ama, o kalite farkı 17.000 YTL yapar mı?

ama gelin görün ki çinlilerde asla şu markaların benzerlerini bulamayacaksınız:

- aprilia
- ducati
- piaggio
- triumph
- moto guzzi

Bu markaların ürünleri ve tasarımları uluslararası patentlerle son grenajına kadar korunuyor.

Çinliler kopyalacakları varsa gözleri birşey görmez:queen:Bakınız Ferrrari f50:p Yahu adamlar f50 nin kopyasını yapmışlar bi de fuarda gösteriyorlar:queen:

Valla kopyalarlar sonucta "Far" da "Sinyalde" egzozda bıraz degısıklık bundan kurtulmalarını saglar...

Yukardakı Race lerde bellı devırden sonra zangır zangır tıtrıyor tıtresım sesı gelıyorsa kalsın almayalım :)

ayaklıklarına koptum gercekten extrama:mad: =) ama tiplerı oldukca ilgi cekici

eşşek le altın semer hikayesi ...........
başka bir şey değil................................

2. motoror arora tarafından turkıyey getırıldı.piyasada gormedım nasıl bır motor bılemem.ama çin enınde sonunda ne kadar para o kadar köfte.

biznede mı yapamıyoruz yapsak anında k.d.v ö.t.v bılemım butun vergıler ustune koyar bızım bakanımızzzz ...

250cc üstü çin malları gerçekten korkuttu beni japonlarla bile belli hızlarda nasıl tehlikeler oldugunu dusunursek allah korusun bizi bunlardan:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ne zaman Dragstar gibi bir makina yapabilirler ancak o zaman bir çinli alırım...

herifler güzel yapmışlar ilerde mekanik ve motor kısımlarınıda geliştirirler yüksek ihtimalle

sadece görünüş için motor alanların,sonlarının ne olduğu apaçık ortada,ve yukardaki bütün motorlar markalardan çalıntı,yani çakma modeller,ben hiçbirine beş kuruş para koymam,

çinliler gelişiyor, koreliler gelişiyor, taiwanlılar gelişiyor, pakistanlılar gelişiyor...,

biz?:pr:

Lutfen hakkimizi yeme dostum. Biz de sular kesildi mi yagmur duasina cikiyoruz. Baska kabiledeki akrabalara falan gidiyoruz. Oyle bos bos durmuyoruz yani. Lutfen ama :)

125CC_200CC_Motorcycle_with_EEC_EPA_approve.jpg

Bu motor Ukrayna'da satılıyor... Hatta Ukr motosiklet fuarında incelemiştim.

NEW_500CC_Motorcycle_EPA_CARB_Approval_.jpg

Bu motor da seneye geliyor. Hatta getirteni tanıyorum. Sana bir tane getirteyim dedi , fakat motora güvenemedim. Birkaç tane getirtecekmiş , o zaman birşeyler düşünürüm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar