Çinli üretici Longjia'nın 250 V-Twin modeli ortaya çıktı

Bugünlerde, hazır kalıpları taklit etmekten öteye geçemeyen çinli motosiklet markaları yavaş yavaş kendi dizaynlarını oluşturmaya başladılar. Bunlara güzel bir örnek olarak 250cc lik V-twin Longjia gösterilebilir.

Her ne kadar teknik özellikleri ortaya çıkmasada küçük segmentte bir model olacağı aşikar. Hava soğutmalı 250 cc lik bir motora sahip olacak model gerçektende etkileyici görünüyor.

Sanayileşmenin olmadığı ülkelerde polüler olan motosikletler ve 3 tekerlikli modeller üretmeye odaklanmış olan şirketin Avrupa patent başvurusundan alınan resimlerini görüyoruz. Bu resimlerden gördüğümüz kadarıyla 250 cc lik V-Twin hava soğutmalı bir motora sahip olacak model, mütevazi ve cafe-racer tarzı çizgilere sahip.

Eğer üretilecek olan model bu çizgilerin dişina çıkmaz, tasarımını korursa ve fiyatıda uygun olursa başarıya ulaşması zor olmayacaktır.

9ERoij.jpg

J1jcdb.jpg

Ekli dosyalar

• longjia-250twin.jpg
    longjia-250twin.jpg
    59.1 KB · Görüntüleme: 21,680
çin'li cafe racer kafası yaşamış. :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ben şuan bunu 6-7 TLye kadar düşünmeden alırım. gidonu değiştirir dümdüz T gidon takarım. cafe racer olur.

arka silindirle ön silindirin gömleklerin şeklimi farklı yeni uyandım yanlışmı görüyom :D

Avrupa'dan patent istemeleri ilginç olmuş. Doğrudan Avrupa pazarını hedefliyorlar demek ki...

arka silindirle ön silindirin gömleklerin şeklimi farklı yeni uyandım yanlışmı görüyom :D

Gömleği nasıl görebildin , lütfen bana da öğret .

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:31 ----------

oooo beyler hazır olun, piyasaya yeni bir çöp giriyor :cat:

Bir an harley davidson pilotusun sandım .

Yazıp çizip oynamayın beyler , gayet düzgün bir motor . malzemecimin çin de bindiği motor . 7 bin tl ye kadar alınır tabi türkiye ye 1750 dolara girecek

haftasonlari turlanir yahu. keyifli bisiye benziyor ama turkiyeye gelmez sanirim. cinliler bile en adi motorlarini bize sattiriyor. demekki biz uretsek bi motor kimseye satamiycaz. yine biz bineriz :))

Silindir gömleği
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Silindir gömleği, pistonlar, segmanlar ve yanma odası ile yanma enerjisini mekanik enerjiye dönüştürür. Gömlekler, yüksek basınca, mekanik ve termal güce karşı ölçülerini koruyacak şekilde dayanıklıdır. Korozyona karşı dayanıklıdır. Yanma esnasında oluşan ısıyı soğutma kanallarına yönlendirirler. Gömlekler bütün hareket boyunca pistonu tutar.

Mottor bloğunu demek istemiştim dıştan rüzgar kanatçıkları vesayre arka ile ön farklı duruyor.

Silindir gömleği
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Silindir gömleği, pistonlar, segmanlar ve yanma odası ile yanma enerjisini mekanik enerjiye dönüştürür. Gömlekler, yüksek basınca, mekanik ve termal güce karşı ölçülerini koruyacak şekilde dayanıklıdır. Korozyona karşı dayanıklıdır. Yanma esnasında oluşan ısıyı soğutma kanallarına yönlendirirler. Gömlekler bütün hareket boyunca pistonu tutar.

Mottor bloğunu demek istemiştim dıştan rüzgar kanatçıkları vesayre arka ile ön farklı duruyor.
Zaten tüm V2 yapısındaki motor türevleri ön silindir ile arka silindir aynı düzlemde olmaz kardeş..Olamaz...Aynı krank a bağlı olan V şeklindeki 2 silindiri aynı düzlemde/çizgide bağlamak mümkün değil...

Bildiğin cafe racer gidon düşür birde ses için egzostu değiştir tamamdır.Çinlide işini biliyor haa :cherry:

Sırf cafe racer'a benziyor satılır diye çöp bir motor üretmezler umarım.Alıp hunharca modlanacak bir alet olur öyle olmazsa.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar