Çinli ilginç markalar

amerıkalılar boşa çırpınıyor koyun falan kopyalamaya çınlılere bı sıparış verseler daha kolay

hocam www.nire.com.cn sitsine girdim harika bi site yapmışlar pek bi şey anlamadım ama herifler galiba notebookta yapıyolar tabii emitasyon hepsi gibi :p

Püfff sigara öldürüyorsa çin sigarası kim bilir ne yapar :mrgreen: Ama güzel ha marlboro 4 ytl 80 krş çin zalbollae'si 40 krş :cat: hmmm şimdi ben kendime yine marlboro almaya devam etsem ama birde yanımda çin zalbollae'si bulundursam otlakçılara onu tutsam :bounce: Tuttum ben bu fikri :queen:

kısa içiyon heralde yoksa 5 ytl çoktan olduu:)

bunların herhalde okul yıları hep kopyayla geçmiş,ordan kalma alışkanlıklarını sanayiye taşımışlar:p

Ne iğrenç bir millet bu yaaa...Yok fare yerler yok herşeyi taklit ederler..Yemedikleri halt yok.
Yakında insanlarıda kopyalarlar,zencileri japonları felan..
Zenciye Zinci derler,Japonada Jupun......:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yapar.. yaparlar.. insan zorda kalınca her bir şeyi yapar.. ah birazda biz zorlansak da yapsak artık kendi motosikletimizi arabamızı olmaz mı?

Püfff sigara öldürüyorsa çin sigarası kim bilir ne yapar :mrgreen: Ama güzel ha marlboro 4 ytl 80 krş çin zalbollae'si 40 krş :cat: hmmm şimdi ben kendime yine marlboro almaya devam etsem ama birde yanımda çin zalbollae'si bulundursam otlakçılara onu tutsam :bounce: Tuttum ben bu fikri :queen:

otlakçıkarın 3 günlük ömrü kaldı desene:queen:

koptum valla zuahahahhaaaaa :queen:
Bendede japon malı mp3 var markası shanshung(samsung'un kolpası) :queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar