Çinli Den Sıkıldım

Arkadaşlar 150 re motorum var bi arkadaş karbüratörü parmakladı ve motor sabahları ilk çalıştırmada gaz vermeden çalışmaz oldu.
Sonra stop etme sorunu başladı ısınınca tek marşta gaz vermeden alıyor.
Bende otomatik cikleyi değiştim ama yine aynı.
Bi sorunumda motor kendi kendine yürümeye çalışıyor rolantiyi çok düşürdüm ama yine ara sıra gitmeye çalışıyor.
Şimdiden teşekürler herkese... :king:

rolanti dusuk oldugu halde arka tekerlek donuyorsa debriyajin icindeki yaylar eskimistir yada bikaci kopmustur senin motorunda bilmiyorum ama normalde 3 tane ufak yay olmasi lazim

Hangi parmağıyla parmakladığını da bilmemiz gerekiyor yardımcı olabilmek için. :mrgreen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Çinlilerden sıkılma,üstüne düşersen ufak tefek sorunları baş ağrıtmaz.
Bi subap ayarına baktırsan derim,anlattığın sorunları çözmüştü bende.

önüne gelene parmaklattırırsan japonda sıkabilir...
iyi usta güzel ayar tamamdır...niye sıkılıyorsunki...sağlıcakla kal...

debriyaj tam olarak ayırmıyor galiba öylede her isteyene parmaklatma sonra böyle bozulur :queen:

Başlık yanlış:farao::farao:
Marka ve modelini yaz şu,şu sorunu var de ona göre bizde ya çözüm üretelim yada onlada o sorun normal vs diyelim
Böyle başlık açanlara kızıyorum. Forumda binlerce çinli kullanan var motorlarından oldukca memnun sen böyle bir başlık açarak onlara hakaret etmiyormusun ?
Sonra yazmazlarmı biz niye sıkılmıyoruz diye_

Başlık yanlış:farao::farao:
Marka ve modelini yaz şu,şu sorunu var de ona göre bizde ya çözüm üretelim yada onlada o sorun normal vs diyelim
Böyle başlık açanlara kızıyorum. Forumda binlerce çinli kullanan var motorlarından oldukca memnun sen böyle bir başlık açarak onlara hakaret etmiyormusun ?
Sonra yazmazlarmı biz niye sıkılmıyoruz diye_
Modeli yazdığım mesajın içinde belirttim ama kusura bakmayın ben sıkıldım çin motorlarından :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar