RuzgarSA Katılım 13 Nis 2012 Mesajlar 534 9 Mar 2015 Konu Yazar #1 https://www.youtube.com/watch?v=WsfOyHL6RYc&feature=youtu.be
Sinan Er Katılım 26 Mar 2006 Mesajlar 4,133 9 Mar 2015 #3 Çalışmayan telefonlamı test ettin sen onları ?
RuzgarSA Katılım 13 Nis 2012 Mesajlar 534 9 Mar 2015 Konu Yazar #4 oluroyle' Alıntı: :silent: orjinali test etmişiniz. Genişletmek için tıkla ... orjinali değil çinli ekran koruyucu test ettim. ---------- Mesajlar birleştirildi - 19:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:14 ---------- Sinan Er' Alıntı: Çalışmayan telefonlamı test ettin sen onları ? Genişletmek için tıkla ... Evet telefon arızalı idi sadece çinli Buff ne kadar iş yapacak onu görmek istedim.
oluroyle' Alıntı: :silent: orjinali test etmişiniz. Genişletmek için tıkla ... orjinali değil çinli ekran koruyucu test ettim. ---------- Mesajlar birleştirildi - 19:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:14 ---------- Sinan Er' Alıntı: Çalışmayan telefonlamı test ettin sen onları ? Genişletmek için tıkla ... Evet telefon arızalı idi sadece çinli Buff ne kadar iş yapacak onu görmek istedim.