Ayni butunun farkli kesimlerinden bahsediyoruz. Yazdiklarinizin coguna katiliyorum (telefon konusunda cok bilgim yok.)
Bu arada Cin kucuk gorulebilecek bir ulke degil. Dunyadaki 5 insandan biri Cinli. Hepsi ayni anda ziplasa dunya yorungesinden cikar yahu
Ben telefon olarak Nexus 6p kullanıyorum, Google saf android telefon u malesef tr de satılmıyor , daha önce iPhone kullnıyordum. ( ABD ye giden bir arkadaş dan almasını rica etmiştim)
Kıyaslama yapar isem Samsung da olan zaman ile yavaşlama problemi bu telefonda yok, güncellemeler aynı anda geliyor , ayrıca üreticiye telefonu yavaşlatmak imkanını da vermiyor ,
İpnone Android versiyonu , (Bilal e anlatır gibi anlattım) .( Burda ki Bilal sen değilsin ABS fetişistleri gibi kitle veya körü körüne biri lerinin arkasından gidenler)
Xiomi markası şuanda teknolojik olarak deliksiz mikrofon vs özelikleri ile işletim sistemi vs olmak üzere ıphone ciddi geride bıraktı , piyasada yer edinmeye başladı , şimdi yurt dışına giden arkadaşlar dan ıphone veya Samsung getirmesi değil xiomi getirmesini rica ediyorlar bu işi bilenler .
Zaman ile yaygınlaşacak ,sonuçta birden piyasa yı ele geçirmesi zor , kaliteden ödün vermeden üretim ile zaman ile ele geçirecektir .
Gearbest sitesinden xiomi markasına bak ister isen malzemeleri gerçekten kaliteli , hem çin malı hem çin markası . (Kulaktıktan tutda ,kameralara kadar)
Senin yaşın itibari ile hatırlarsın diye düşünüyorum veya bir 10-25 yaş buyuklerine sor. biz küçük iken japon malı tapon malı derdik (kalitesizlik manasında ) şimdi en stabil mal japon malı diyoruz. En sorunsuz mal onlarda aynı süreci yaşadılar .
Çin'de bu istikrar ı korur ise 10 -15 seneye çin malı algısını kırar hatta saglam olsun diye çin malına yönelilinir
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:15 ----------
Bence aslında Çin de yok!
Zatı muhterem çıksın desin ki çin yok bu halkın %30 inanır , forum da namlı iki kişi olmadığını ispatlamak için kafımızı ütüler.
Aya dört şeritli yol yapacagız desek halk bize inanır demediler mi ?
Bu ne demek bize oy verenler ................ Demek .
Bu halk buna rağmen oy vermedimi .
Ne diyor hadis nasıl iseniz öyle yönetilirsiniz.