Çine'ye gittim,Köftemi yedim.

Eveeet uzun zamandır planladığımız Çine köfte piyaz gezisini yorgun48'in hasta diğer Muğla MT üyelerininde tatlı su motorcusuna dönüşmesi:mrgreen: sebebiyle solo olarak gerçekleştirdim. Hava tam gezi havasıydı.Yollar tenha Yağmur ,rüzgar ve yakıcı güneş yoktu. Gezi boyunca Çine'nin acayip biçimli kaya oluşumlarını ve Çine barajının resimlerini çektim. Aydın-Muğla yolunda seyehat ederseniz mutlaka sizde dikkat edin.Türkiye'de böyle kaya oluşumu ve baraj inşaatı görmedim. Lafı bırakıp resimlere geçelim.

yollar boş sadece bana ait.:queen:

Çinenin acayip kayaları

Çine barajının basamaklı yapısı çok ilginç

Çine'ye giriş (+1 kişi ilave )

Meşhur Mehmet Zengin'in yeri

Uğruna yüzlerce km yol yaptığım öğle yemeğim.Köfte planlamıştım ama şişleri görünce vazgeçtim.Nefis tereyağlı lavaş ve sıcak çayın tadına doyum olmadı.Yaptığım diyete bu hafta bir günlüğüne ara verdim.

Yemekten sonra dönüş yolu.

Son düzenleme:
Motosikleti
Dl650vstorm
güzel gezmişsin dostum . kebeplar aynı o ilginç kayalara ,barajda çin settine benziyo(laf aramızda ÇİNE yi ÇİN diye okumuşum nerde bu çinliler diyorum saf saf):mrgreen::queen:

Benim de en büyük hayalim titanımın abisini satın alıp,sizin gibi güzel geziler gerçekleştirmek... :bounce:

Afiyet olsun güzel kardeşim. Hastalıktan dolayı gelemediğim için öyle üzgünümki anlatamam. Bu gezi fikrini ben atmıştım ortaya ama korumasız şekilde motora binince hastalık kaçınılmaz oluyor. İnşallah en yakın zamanda bu geziyi tekrarlarız hemde kalabalık bir grupla. Resimler ve paylaşımlar harika. Eline emeğine sağlık tekerine taş değmesin...:cat: Ama bir eksik var Hani nerde ağbi kabak tatlısı ...:queen::queen::queen:

Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar. Yorgun kabak tatlısı yemeden olurmu? Fotoğrafını çekmedim.Bir daha ki sefere Muğla'nın tatlısu motorcuları uyanırsa grup halinde gideriz.

paylaşim için sagol guzel yrlermiş oralar bi gidip gormek lazım

Güzel bir kaçamak olmuş kanımca şehir hayatından...:bounce:

Doğanın ve kayaların ilginçliği bizim memeleketimizin en zengin
görüntülerinden .......Tebrikler kardeşim...:wiinkk:

Yüreğine, emeğine ve midene sağlık....:)

valla abi olurda bukadarda olmaz dedim başlığı okuyunca delirmiş olsa gerek dedim çine gitmek için burdan bu ÇİN+E tam neresi oluyo acaba merak ettim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzel fotolar tşk ederiz..:rendeer: bir dahaki seferede çin gezisi projeni gerçekleştirsin:cherry:

ooo yarasın abicim
umarım kısa zamanda toprlanabiliriz
şimdilik motor yerinde bile kkıpramıyor :pale:
neyse 15'inde sonra işler başlıyor gibi

ya başlığı görünce bizim bu sitede herkes çelebi maşallah dedimmm,sonra motoru gördümm yavv çine nasıl gitmiş dedimmm sonra dalgayı çaktım emeğine sağlık arkadaşımmm tekerin düz bassın

vay be gözünü sevdiğimin "çöp-şiş" i...:cat:
ben de geçen hafta o taraflardaydım...hasret giderdim çöp-şiş' le..
paylaşım için teşekkürlerr...

kutluyorum sizi, genç ruhunuzla,tekbaşınıza olmanıza aldırmadan, keyif alarak gerçekleştirdiğiniz geziniz için. hayalimdeki yaşam tarzı diyebilirz. iyi günlerr

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar