Çınarcığa Gezi Bahane Köfte Şahane...

kardeşşşş ayıp oluyor haaaaaaa. hani köfte resimleri ben sadece kalanını oda azıcık görüyorum.:pr:ayıp oluyor.lütfen birdaha yenmemiş halinin resmini çekinde iştahımız açılsın:cat:.paylaşım için teşekkürler.gülen yüzleriniz hiç eksik olmasın.tekeriniz hep düz bassın.

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Ulen seni gidi hayvan eti yiyen, yine kimseye haber vermemişsin.
Tam kötekliksin. :)

Köfte neysede, ekmek kadayıfı dedinmi akan sular durur. Afiyet olsun Metehan ve yol arkadaşları.

Yine köfte için plan yapılmış ve tuzak kurulmuşş ve yine çınarcık ahbeee metehandro:))

Ulen seni gidi hayvan eti yiyen, yine kimseye haber vermemişsin.
Tam kötekliksin. :)

kanka valla seni onlıne gördüm msnde ama aramadım...malum yeni evlisin...rahatsız etmek istemedim...malum izin falan alamıyosun...:queen:

Köfte neysede, ekmek kadayıfı dedinmi akan sular durur. Afiyet olsun Metehan ve yol arkadaşları.

abi sen çalışıyosun diye aramadım...:p

Yine köfte için plan yapılmış ve tuzak kurulmuşş ve yine çınarcık ahbeee metehandro:))

hehe bi sizi tuzağa düşüremedim kanko...:cherry:

Mersin İl Temsilcisi
gez gez sen daha...
yoldaki inekler de, motor süren pandayı izlemeye çıkmışlardır...
ben de istanbuldan gelirken bir grup koyun karşılamaya çıkmıştı beni, artık niyeyse :bounce:

gez gez sen daha...
yoldaki inekler de, motor süren pandayı izlemeye çıkmışlardır...
ben de istanbuldan gelirken bir grup koyun karşılamaya çıkmıştı beni, artık niyeyse :bounce:

sende bi numara göremedik kanka...aldın gesere 600ü napıyon koynunamı alıyon...:queen:

Mersin İl Temsilcisi
sende bi numara göremedik kanka...aldın gesere 600ü napıyon koynunamı alıyon...:queen:

valla öylesine yoğun bir dönem başladı ki, başımı kaldıramıyorum. ama bu haftasonunu inşallah güzel değerlendirecem.
hem bir test yazısı olacak, hem de gezi yazısı ve hala istanbul MT Tükkan için bir teşekkür yazısı yazamadım...
geçiyorum pc başına boş boş bakınıyorum. istanbuldan geldikten sonra BADEM'le ( bademciklerim şişken aldığım için adını badem koydum) 100km dahi yapamadık be yaaa....
inşallah gelecek hafta içinde yazacağım.
adam gibi bir test yazısı olsun istiyorum. görecez, bakacaz ama ilk izlenimlerim motor harika tekerler kötü...
sanırım 1 çift metzeller yazacam listeye :)

ooo başlamış masraf listesi ...hemende mama isterler...bekliyoruz yeni numaraları kanko...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar