sevgili abim deniz ve kum bakımından önümüzdeki yaz, her haftasonu diyorum ben... bu arada belediye sağolsun çınarcığın denizi pis, hatta iğrenç.. denize çiftlikköye gidiyorum.. orası mükemmel
valla usta ben Çınarcığı keşfedeli yeni sayılır...şu ana kadar 20 kez gitmişimdir...her birinden ayrı keyif aldım..ç.her birinde ayrı güzel dostlarla keyifli kilometreler yaptım...kimle gittiğinde önemli...Çınarcık bana ve dostlarıma hep keyif verdi...birde şu menşurrr kaplıcasına gireyim diyorum artık...:cat:
sayende gecenin bu saatinde acıktık abi..

emeğinize sağlık süper gezii
kanka ne yedik be...1.5 kilo köfte yendi...arkladaşlara dedimki bir kiloda 32 -33 civarı köfte var...adam başı 6-7 tane düşer doyarız dedik...baktım tabakta gördükce kuru jkuru yidim...sonra bide kadayıf muhabbeti açtım...tek yesem olmaz milletde doymuş bir psikolonjik baskıyla 3 er tabakda kadayıf off...

onlara mide yetmedi ama...
abı size afıyetler olsun allah tekerınıze zeval vermesın...ama ahbe abıcım keske buradan bızede haber verseydınız komple gelıp kapatsaydık çınarcık yollarını..:cyclopsan::
neyse kısmet artık bırdahakı gezıye..MTaılesını SEVİYORUM..:rendeer:
inşallah kardeş...genelde ansızın aniden birdenbire oluyor herşey...yaşanıp bitiyor saygısızca...
hocam bir kaskına bir de cbf ine hasta ettin. senin yüzünden gidip dandik bir japon alacağım :queen: çamura batar yan yatar olacak iş değil. az kaldı kasım aralık ocak şubat mart nisan mayıs. gelsin dandik honda cbf 150. o vakit takılacağım peşine. köfte mi. yedüğün içtüğün seninle kalsın gördüklerini anlat bize
ne güzel olur valla...yarım kask kafatasımın tüm inceliklerine göre neredeyse şekil almıştır...1 hafta önce Hareme geçiyorum...bi cbf600 cü ile sohbet halindeyim oda Cağaloğlundan komşumuz...neyse sohbet esnası dediki dostum kask rahatsız etmiyormu...kask kafamda çay içiyorum...farkında değilim...kafama o kadar rahat oturmuş ki kanıksamışım yani...çıkarmak zahmetli geliyor...Helmetim my layf yani...

valla grup gezileri gibi Çınarcığa götürmedik arkadaş bırakmıcam...
Gönüllü Köfte Elçisi diyelim buna....:queen:
mete kankam süpersiniz,iyi vakit geçirmişsiniz
bir dahakine kebab bahane et,adanaya gel baştacısı herzaman beklerim
valla kankam yanlış anlamada biz
Yürekce ile kaynaştık son dönemde senin pabucun dama atıldı...onun fantaaazilerii daha geniş ve sınırsız...:queen:
Sevgili pandacığım bende yazdım bunu Temelin kaskına ..:cyclopsan
Ulan senide Temoşuda alacam özel gezdircem oraları...gözünüzü açacam...3 Leventli olaraktan kaplıcalara gider birbirimize kese bile atarız...Türkiş Bear Panda Hamam Style diye güzelde bi film çekeriz uzun metrajlı...artık kim kimi keselerse...:queen:
Slm

Arkadaşlar dünün tadı damağımda kaldı gerçekten, umarım tekrar birlikte olma imkanı yakalamayı başarırız. Gezi vesilesi ile yeni tanıdığım tüm arkdaşlarım pırlanta gibi insanlardı. Hepsine çok çok selam ediyorum.
ben yıllardır doyamadım kankoş...

pırlanta kim abi...keltoş sedatmı...doğru kafası parlıyordu ...
Yeni eldivenlerini hiç bir fotoda göremedik

yoksa kıyamıyormusun kullanmaya
ya eldiven olayım fiyasko oldu az...beklediğimden fazla deri çıktı tekstil ağırlıklı beklerken...kullanım rahatlı az..alışamadım...Hudsondan aldığımrobocop mont marushin kask gibi oda müzeye kaldırılacak gibi...
paylaşımlar için sağol kardeşim süpeeerrrrrrrrrrrr
:rendeer:
günaydın herkese. metehan abi dün çok yorulduğumdan bu konu açılmadan uyumuşum

gerçekten çok güzel bir geziydi, çok zevk aldım. katılan herkese, özellikle benim kahrımı çeken sedat_57 kardeşime çok teşekkür ederim. bu arada metehan abi adım reşat değil reşit
bulanık fotoğraflar, hava kararmaya yüz tuttuğunda çekildiğinden dolayı öyle çıkmış kusura bakmayın lütfen. :rendeer:
kanka pardon karıştırmışım...bende keyif aldım geldiğiniz için çok mutlu oldum...sğaolun varolun...
ne iyi etmişsiniz,haftanın stresini atmak gibisi yok valla meteciğim.:cat:dün aynısını biz de yaptık,dedik yağmurlar başlamadan şöyle bir keyif yapalım.
yağmurda inadına başlamadı abicim...bulutlar tacizde...:rendeer:
Metehan abicim hadi gene iyisin, köfteleri yemişsin, sen bir garip komiksin :mrgreen:
Yolun açık olsun
abloşum sen ve enişte ilen bir ormantik Çınarcık Köfte Senasıda biz yapsak...fenamı olur...:cat:
yurdum insanındaki köfte aşkı

afiyet olsun.
yurdun insanı ete doyamaz...:cat:
Bu arada Sedat ın motörün rölanti ne kadar düşük tü ne kadar tatlıydı yaw. Rölantiler araısnda ne kadar fark var. Biz cbf lerin rölantiyi bu kadar düşürsek far herhalde hiç yanmaz. Çok tane tane ve çok tatlı bi rölanti ritmi vardı makinenin hasta oldum

Bizim makinelerin rölantisi, farı saymayalım, o kadar düşürülemiyor bile olabilir.
kanka yebere teneke motor ya...gördün biz 4 le çıkıyoruz adam 3 le ıkınıyor...yerim rölantisini...sağlam mağlam ama 2 kişi çekmiyor abicim gerçek bu...bizimkiler tazı gibi kaçıyor...
yalovadan rüzgar gibi geldiniz geçtiniz tanışmakda bu güne nasip oldu

inşallah bidahakine beraber yeriz köftelerii...
sizden sonra çakoyla bizde çay simit yedikk güzel gündü vesselam...
tanıştığım arkadaşlarda selam burdan...:rendeer:
son olarak ta sizleri tanımak güzeldii sağlıcakla..
ya mezit beklediğimden iri inzan azmanı çıktın abicim o neydi öyle ya...benim gibi memişlerin bile var...:queen: seni artcı alamadığım için gücenmedin dimi..güzel bir hatun olsan çekilirsin ama yok abi napim 100 kilo üzerinde bir sapı...:queen:şaka şaka kızma...zincirlerim zaten 10 liralık yan sanayi kopar mopar dağ başında yem oluruz kuşa kurda diye korktum...iyi kötü bir düldül alda sende bize takıl...ok...:rendeer:
Hayırdır inşallah Panda yok bugün gözükmüyor ortalıklarda.:cyclopsan:silent:
çalışıyoz haco...senin gibi yatmıyoz...

r:
gezi güzel tamam hoşta sarı çizmelerini giymemişssin mete han aga :mrgreen:
abi hava güzel sarı çizmeler attaya gitti...
methan konuşma yapıyor: arkadaşlar acıktık değilmi çınarcıkta güzelbir köfteci var orda yerizz...:mrgreen:
çoktaaann hazırlamışş köfte planını..
başlıkta sölediği gibi:mrgreen:
alem admasınn mete hann ama köftenin kralı orhan gazidee köfteci yusuff namıdiğer imren köfte oraya gidelimde köfte görr...
kanka güzel olan şu...saat 14..30 da Eskihisarda buluştuk...o satten sonrada güzel anlamlı keyifli geziler olabiliyormuş demek...yani saatın 4-5-6 sında yola düşenler var...adam kilometreler deviriyor sırf hamallık...Çınarcık aha şura bize 65-70 km...
Motorumun Kmsini merak edenler Şu anda 37.100 kanka yanlış bilgi verme 40 a daha cok:cherry::cherry:
az kaldı işte...40 bine dayandın...ama beni yakalamıycan askere gitcen yat kalk sürüncen...
Abi kötü emellerinden ben gayet memnunum bir daha yapalım şu köfte gezisini

bu arada yukarıda abimi yazmayı unutmuşsun :queen::queen: Katılan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum:cat::rendeer: Akşam akşam kulağın çınladı mı seni andık d&b de kılıf taktırdım da depoya

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:49 ----------
geride kalmadın mı? :queen::queen: biz genelde yavaşladık gelesin diye senin haberin yok

bu arada mz orjinal alman olacak
Dostum abine selamlarımızı ilet...üyelik alsın yazışalım kaynaşmaya devam edelim kopmasın...belki üyedir tabi bilemiyom...yeni kılıfda hayırlı olsun...yakışır...varlığınızdan abi kardeş çok keyif aldım...genelde ilk tanışmalar geziler hep birbirini tartmayla geçer zamna alır...ama sizi uzun zamandır tanıyormuş gibiydim...:rendeer:
güzel gezi olmuş metehan abi,
sabah beni de aradın ama açamadım, müsait diildim bütün gün. yine aynı köfteciye gitmişsiniz bakıyorum
alıştık artık Tuğrulcum...yadırgamıyorum artık...
vay köftehor panda
bizi davet etmezsin dabi, motürümüz yok :salut:
sana inat getirecem hyoyu.
geziye giderken açacam gazı, takacam farkı, bakalım 14 beygirlik cbf le 120 kiloluk totoşunu nasıl kaldırıp da gelecen peşime :farao:
işte böyle bakar ah edersin...seni Allahın Memuru...içinde patlasın gördüklerin...sana kaç kez dedik getir diye...orta yerinden çatla ...:bounce:
Ya Pandalar köfte yiyorlarmıydı.

:silent::mrgreen:
acıkmışsam seni bile yerim...:cherry: ama kılçıklısın sen...hem tipim değilsin...
Yollar vapurlar feribotlar virajlar yapılan kilometreler vallaha özendim size

ale: süper gezi olmuş:cat:.Köfteye gelince hammadde kaynağına kadar göstermisiniz resimlerde( büyük ve küçükbaş hayvan sürüsü) :queen: tebrikler:rendeer:
karanlıkta sürüş çok keyifli oluyor ayrı bir tecrübe...:cat:Körfez ve çevresidne yaşayanlar gerçekten çok şanslı...