Çin motora binmeden konuşanları yakacaksın

Motosikleti
Mondial Virago 50i
musti81' Alıntı:
alınmışa benziyommu bıyıklı
:rendeer:
arada bir adrenalin lazım
ben böyle diildim ya deli gibi kavga ederdim:queen:
ben yeni bi başlık açmaya gidiyom
japonlara binmeden konuşanı yakarım diye:queen:

Benzimiyon :p

Aç aç ta bizde sabote etmeye gelelim Çinli severler olarak. Yakarız Japonları yakarız. :queen:

Hey Allahım üretemediğimize yanmıyoruz birde gereksiz fanatik taraf oluyoruz. Bizden hep çok güzel taraf, tüketici oluyor. Şu özentilikten ne zaman kurtulacağız. :salut:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaw harbi yazım çok kötüdür:pr:
evet bıyıklı
ramzeyi biliyordum
artık oda getiriyor
ve ramzaey gerçekten kaliteli idi
kanuninin zaten üzerrine yoktu
berbat oldu:pr:

bu çinlileri sevmiyoruz tamam da onların bize olumlu bi yönü olsu türkiyeye motoru sevdirdiler sıra büyüklede kur türkiye motor tesisi üret motorları sür piyasaya hem yedek parça hem servis ağı baktın tuttu yap ihracatını babalar gb sen almazmsn pıyıklı :) türk malı bi motor

ya aslında gerçekten asıl sorun SERVİSLER
motorlar neysede
servislerden çektiğimi anlatamam
adama diyorumki fren tutmuyor
abi fabrikasyon diyor:pr:

ama benim 1 hafta sonra kafam kırılıyordu
fren tutmadı
70le taksiye girdik
bisana şikayet ettim
tınnn dediler
hepsi iğrenç aşşağılık herifler bunların

ya bisan gazelli diye kamyon getirdi biliyonmu günlük 15 milyona veriyoo oda konserve kazada akordion oluyo

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ya arkadaşlar yakmak çok yanlış bişi ..Bu çin malları gerçekten çok kalitesiz .Fakat çin malı makinaları olan arkadaşlarıda mümkün mertebe kırmayalım

Motosikleti
Mondial Virago 50i
ozaktasi' Alıntı:
Ya arkadaşlar yakmak çok yanlış bişi ..Bu çin malları gerçekten çok kalitesiz .Fakat çin malı makinaları olan arkadaşlarıda mümkün mertebe kırmayalım

Hakederlerse kıralım yani :p

Abicim nedir bu farklı statüler, Çin işi Japon işi ayrımı çok gereksiz meseleler bunlar. Aramızda parası olupta kalitesiz mal alacak var mı? Bence yok. Öyleyse şu fakir oğlan zengin kız muhabbetinden uzaklaşalım artık. Ne kadar ekmek o kadar köfte. Ayağını yorganına göre uzat. Damlaya damlaya göl olur, ayrıca alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste :queen:

biliyorum
dangalak herifler

arkadaşlar sakin olalım boşverin çin adi ama ucuz makina yapıyor zaten kilometre yapan arkadaşlar bunu zamanla anlayacak ama iş işten geçmiş olcak ben meraklanıp motorumun yanına stepne bir çinli aldım almaz olaydım neyse sıkmıyacam sizi sıkıntılarıyla koyuyacam herkes neyin ne olduğunu bilecek olgunlukta herkesin makinası kendisine hayırlı olsun dünya toz pembe olsun.

kızdırmayın beni,benimde motorum çin kimse kafama silah dayamadı gücüm ona yetti,paramız olduda aprilia capanord almadıkmı,ucuz etin yahnisinden bu kadar tirit olur derler.Kimse alınmasın gücenmesin paçası yemeyen şikayetçi olan almasın.Burası seviyeli insanların bilgi alışverişi yaptığı,kaynaştığı bir site arena yada ceviz kabuğu değil okeymi:rendeer:

piştiye çevirdiniz burayı lea:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar