(ÇİN MALI SCOOTER ALINIRMI ) ?

e_g

2006 model mondial scooterimiz var hala iyi durumda ama forumlara bakıyorum kimse çin malı scooter önermiyor nedeni nedir ? Yeni modellerdemi sorun var yoksa

Hocam merhaba bende 2006 model ramzey 125 T22 sahibiyim birkaç ay önce Honda PCX 150 aldım gerçekten motorsiklet kullandığımı şimdi anladım eğer imkanın varsa bir arkadaşının iyi bir motorunu denemeni tavsiye ederim ne demek istediğimi anlayacaksın şahsen bu kadar fark olduğunu düşünmemiştim :)

Super Moderator
Tofaş'dan inip bugattiye binmek arasındaki fark gibidir, çinden japonyaya ya da italya ya seyahat etmek..

Çin malı vitesli motor alınır, kullanıyorum da ama çinli scooterlar tam bir hurda yığını. Plastik kalitesi berbat ve otomatik vites(varyatör) sistemi japon scooterlara göre biraz uyduruk. Hem performansı düşük hem de 5-10 bin km sonra zırıldamaya başlıyor.

En çok kötüleyip en çok kullanan ülkeyiz malesef. Kedi ulaşamayınca kötüler biz ulaşıpta pisliyoruz. Nankör kimdir kararını sen ver :)

Ben 2006 yılında bi cahillikle aldım (150cc, adı bile belli değil.), şimdi her motora bindiğimde içim pismanlikla doluyor. Ama kurtulamıyorum da: atsam atılmıyor, satsam 500 tl ediyor. "Motosikleti" yazan bölüme bile ya nasip yazdım :) Bir gün yeni motor almanın hayaliyle yaşıyorum. Paramda yok ama mutlu olmaya çalışıyorum. Bak bu saatte buralarda gezerek motor hasretimi dindirmeye çalışıyorum.

Yani uzun lafın kısası, hiç bulaşma hayatını yakma. Sinir hastası olursun. Plastik takırtı tukurtu sesinden kafayı yersin. Ayrıca çok yakıyor. Plastik toz gibi dökülüyor. Bak aklıma geldi, yine içim bi hoş oldu. Bu motor gençliğimi çaldı benden. :)

Vitesliler iyi diyorlar, bence onlara bak.

Çin malı vitesli motor alınır, kullanıyorum da ama çinli scooterlar tam bir hurda yığını. Plastik kalitesi berbat ve otomatik vites(varyatör) sistemi japon scooterlara göre biraz uyduruk. Hem performansı düşük hem de 5-10 bin km sonra zırıldamaya başlıyor.

Profili değiştirince tanıyamadım kim bu keko dedim içimden :D

Ekmek kofte iliskisi... Çinli motoru Honda fiyatina satmadigina gore?, e ucuza aliyorsun daha neyi şikayet ediyorsun?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motordan ne beklediğine bağlı,
ben şehir içinde kullanıyorum,ara sıra şehir dışına da çıktığım oluyor bir günde 160 km yaptığım da oldu ama günde 300 km gezerim dersen kullanılmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar