Çin malı racing -japon commuter arasında seçim

Motorumu sattım 4000-5000 arası bütçem var.Kafam karışık yardımcı olursanız sevinirim.
250 cc racing veya naked almak istiyorum ama bütçe kısıtlı oldugundan yuki spitzer-bumoto calibre-hyosung gt250r(2006 model) veya hyosung naked gibi seçenekler var.Spitzer hoşuma gitti fakat tek silindir hyosung da güzel fakat model düşük ve ezilmiş motorlar büyük ihtimal
125 ybr vs almakda istemiyorum ama kanunide olduğu gibi çok arıza çıkarıp başımı ağrıtacak bi motora gerek yok.

Okuyup vaktini ayırana teşekkür ederim.

Hyosung Çin malı değil lütfen :farao:

Onun dışında şekil olarak neye binmek istiyorsanız onu seçin. Ben racing veya sport touringden başkasına binemem. Siz de kendi kriterinizi belirleyip ona göre karar verin...

Çin malı demedim yanlış anlaşılmasın o gruba dahil etmişim kore diye biliyorum bende

İşin zor dostum.

1-gtr 250 2006 fena yorumuşlardır.
2-Yukiyi yakından gördünmü bilmem ama ben adi oğlu adiyim diye bağırıyor.
3.Bumoto parça sıkıntısı var.Kronik fan problemi ve suyunu eksik bırakmazsan yolda kalacağını sanmıyorum.

Yani bana kalsa bu paraya bumoto alır .Gittiği yere kadar biner elimden cıkarmaya bakardım durumu düzeltene kadar.Mantık çercevesinde hyosung masraf çıkarıcak o bir kesin huzurla binemiyeceksin.Yuki felan yok be kardeşim çok manasız gereksiz bence.

Hyosungun temizini bulursan çok memnun kalırsın ama parça kalitesi çok yüksek değil. Bu yüzden belli bir yaştan sonra egzantriği falan vurmaya başlıyor. Yani hyosung alacak olursan bakman gereken önemli noktalar:

- egzantrik milleri ses yapıyor mu? (Depo altından takır tukur sesler gelir)
- egzantrik zinciri ses yapıyor mu? (Depo altından zincir sesi gelir )
- motorda yağ yakma sorunu var mı? (Egzosundan mavimsi duman atar, motosiklet sahibi motoru kullanırken dikkat edebilirsin )
- Amortisörler işlem görmüş mü? (Amortisor keçeleri değişmiş olabilir o bir şey değil fakat amortisorlerde kaynak var mı buna dikkat etmen gerek)

Diğer çin malı dediğin motorlara ne bak ne de yanaş hiç tavsiye etmem. Japon commuter'leri de bilmiyorum. Japonsa kalitelidir diyor içimde ki ses.

Teşekkürler hyosung düşünüyorum ama yuki kullanan varsa fikrini almak isterim.

DİĞER MARKALARI BILEMEM AMA HYOSUNG SURUCUSUYUM KENDIM 2006 MODEL TEMIZ BULMAN ZOR BIRAZ HYOSUNG MUMKUN OLDUGUNCA YUKSEK MODEL 2012-13-14

15 gün önce 2011 model bir hyosung için anlaştık bulunduğum şehirde.15000 de temiz ilanına güvenerek aradım .Resimlerde parlıyordu alet.Özellikle sormama rağmen temiz dedi getirdi motosikleti.Artık üstünde ne yapmışlarsa 2011 model makina ben yorgunum diye bağırıyor.Kilometre saati bozuk.Benzin şamandırası bozuk.Ön amortisörlerden ayaklığa koymasıyla pıt pıt yağ damlamaya başladı.Arkadaş 7500 yazmış ilanda.Temiz ise alıcam yani o niyetle geldim.Abi yaptırırsın bilmemne zaten saati ucuz keçeleri 20 30 değiştiriler sana 7000 bırakayım dedi.Üstelesem 6000 bırakacağına eminim .Ama gel görki hyosungların anasını ağlatıyorlar.Başımdan geçti diye yazıyorum.Hyosung alırsanda mutlaka bir servise yada ustaya ver 50 100 tl adam baksın sağına soluna .:cat:

Hyosung Çin malı değildir gayet kaliteli aslında ve uzun yıllar da kullanan var , temizini bulmak zor biraz sadece kullananlar çok yoruyor motoru genellikle

honda cbr125 düşünebilirsin ille 250 cc alıcam dersen o paraya hyosung tercihimdir

Hyosung ön planda tutulmuş yorumlara göre benimde gönlüm hyosungdan yana çift silindir oldugundan vs.
2006-2007 temiz bulunur mu bilmem :D

15 gün önce 2011 model bir hyosung için anlaştık bulunduğum şehirde.15000 de temiz ilanına güvenerek aradım .Resimlerde parlıyordu alet.Özellikle sormama rağmen temiz dedi getirdi motosikleti.Artık üstünde ne yapmışlarsa 2011 model makina ben yorgunum diye bağırıyor.Kilometre saati bozuk.Benzin şamandırası bozuk.Ön amortisörlerden ayaklığa koymasıyla pıt pıt yağ damlamaya başladı.Arkadaş 7500 yazmış ilanda.Temiz ise alıcam yani o niyetle geldim.Abi yaptırırsın bilmemne zaten saati ucuz keçeleri 20 30 değiştiriler sana 7000 bırakayım dedi.Üstelesem 6000 bırakacağına eminim .Ama gel görki hyosungların anasını ağlatıyorlar.Başımdan geçti diye yazıyorum.Hyosung alırsanda mutlaka bir servise yada ustaya ver 50 100 tl adam baksın sağına soluna .:cat:

İlana resim koymadan önce motoru bir güzel yıkayıp parlatır sonra temiz motor diye fiyatını bile yüksek tutarlar :queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar