Çin malı motorun ömrü ne?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar merhaba,

Çin malı "0" Mondial (125RT) almayı düşünüyorum. Ama bu motorların kalitesi malûm.

Asya olsun, Mondial olsun, diğer Çin üretimi fason motorlar olsun,
Bu motorların özenli kullanılırsa ve iyi şartlar altında ömrü ne kadar?

1-2 sene sonra bu çin mallarının 2. elleri ne olacak?
Motorla kardeşmi olacağız?

Bu motorlar kullan-at motorlarmı?

Bilgisi olanlardan fikir-öneri bekliyorum, teşekkürler.

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.»»»»»»
Forum katilimcilari yeni bir konu basligi acmadan önce o konunun forumda mevcut olup olmadigini kontrol etmeliler. Bunun icin forumun arama özelligi kullanilabilir. Ayni isimli veya ayni tartismalari iceren konular acilamaz. Forum sayfalarında arama yapmak için tıklayın...

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: BBRR **************

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bende Asya 125 T vardı. Kredi kartı derken herşey dahil 1920 ye geldi geçen sene. Sadece 1800 km yaptım ve 1 kere buji ve 1 kere ön ampul değişti. Satmaya karar verdim. Geçen ay 1100 e sattım. Motorum tertemizdi. Motora binmeyi onda öğrendim. Aldığım için pişman değilim ama büyük ağrızaları ucuz atlattığımı düşünüyorum

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
bence çin motorlarının önrü senin cebindeki parayla doğru orantılı.
ne kadar çok para harcarsan, ne kadar çok bakıma, tamire götürürsen o kadar dayanır bence.
tabii o verilecek paraya değer mi tartışılır.i
ama normal şartlarda bu tip araçların (marka gözetmeksizin araba veya motosiklet) kullanım ömrü 10 yıl olarak yazar kataloglarda...

zaten 6 ay sonra kendini yavaş yavaş gösteriyorr bırakın bu çin motorlarını boşuna masraf bence

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
1965 Model Jawalar hala çalışıyor 40 yıl demek... bu zaten bi ömür..o zamanın teknolojisiyle yapılmış bu Jawalar hala çalışıyorsa ..bunlarda herhalde bi 4--5 yıl çalışır..

ozaktasi' Alıntı:
1965 Model Jawalar hala çalışıyor 40 yıl demek... bu zaten bi ömür..o zamanın teknolojisiyle yapılmış bu Jawalar hala çalışıyorsa ..bunlarda herhalde bi 4--5 yıl çalışır..

Abi bence 4-5 sene gitmez... :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar