Çin malı motorum olacak ben apaçi mi oluyorum?

apaçiler motoru yere basıyor ya ben de apaçi sanmasınlar diye iyice yükselttim geçen haftalarda. :D 15 cm falan farketti çok eğlenceli oldu :D

bu forumdaki insanların %90 sana direk apaci yaftası yapıştıracak solda resminin altında çin motoru gördüler mi hiçbirşeyini ciddiye almayacaklar.. sende bir çoğu gibi drift sür ama profiline yamaha yaz :queen:

yanlış görüyorsun hocam bu formda kaç tane çinli süren var hepsininde sorularına cevap veriyoruz x max kullanan bir abimiz vardı atilla idi galiba ismi bu formda çok sayılır sevilir birisi insan olması yeter motorun hiç bir önemi yok

Başlık biraz tuhaf olmuş ama yaşadığın sorun ülkemizin gerçeği.İlk motorum 100cc cup;bisiklet muamelesi yapıyordu herkes,sonra cbf 150;kurye muamelesi:) ışıklarda bile adres soruyorlardı:),sonra scarabeo;şimdi'de scuterci olduk motordan saymıyorlar:)

Bir anımı paylaşayım;cbf'in 12 bin bakımındayım serviste bana uygulanan muamele standart:) ekstra bir durum yok yani.Bir abimiz geldi motorla 'honda crosstourer' park edene kadar canı çıktı,oraya da nasıl geldi şaşırdım doğrusu neyse içeriden görevli bir arkadaş geldi selam sabah izzet ikram vs..

İşte o zaman acı gerçeği anladım Adamına göre muamele değilde Motoruna göre muamele:)

Hadi diyelim orası servis ticari çıkar var,ama malesef bu durum her yerde böyle...

Apaçilik bir yaşam tarzıdır ayrı bir kafası vardır doğuştan gelen bir yetenektir sen ben apaçi olurmuyum dediğine göre olamazsın :D

Bence apaçiliği ne olarak tanımladığınıza bağlı. Ekipmansız süren herkes apaçi değildir bana göre. Ama bilgisiz ve eğitimsiz olduğu kesindir.

hayırlı uğurlu olsun , kazasız belasız günlerde kullanman dileği ile inşallah, sen soluk benizlilere aldırma :)

Apaçilik motordan değil, kullanma tarzından olur.

Banro'ya tamamen katılıyorum.

Aldığınız motorun menşei değil, motor üzerinde trafikte yaptığınız abuk subuk hareketler sizi apaçi yapar.

Üst seviye bir Japon motosikleti kullanıp, pekala apaçi olabilirsiniz.

Saygılarımla.

:)) kardeşim sesli kahkaha attım başlığı okuyunca.Apaçilik kullandığın araçlarla değil karakterle olur :))Karşıyakalı adam apaçi mi olur..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar