çin malı motorsikletler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar şu birdenbire artan çin mortorsikletleri hakkında ne düşünüyosunuz..?şikayetler neler ???

Arkadaşım sen 2 yıl geriden geliyorsun sanırım :)
Çin malı motosikletler 2 yıl önce birden bire çoğalmıştı :)
Ben hiç almadım ama fiyatlarına göre iyiler bence..

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
motoRsiklet değil.R yok. motosiklet
ne düşünüyorum dersen, alan memnun satan memnun.parasına göre motorlar.

Kardeş çok tartışılan bir konu. Amacına uygun olarak kullanılır , gerekli bakım ve servis işlemi yapılırsa parasına göre iyi olduğunu söylerim. Atıyorum; bmw,Yamaha,Kawasaki,Honda'nın üst modelleri tabi ki bunlarla kıyaslanmaz. Bunların parası da çok. Mercedes otomobilin performansını sıradan bir arabadan beklemek gibi birşey olur derim.

fiyatına göre iiler. fakat bazı servisler gereken ilgiyi göstermiyolarmış.

hayırdır motosikletmi alacaksın???
not:araştırmadan kafana göre konu açma.bu konu ile ilgili biçok topik mevcut.sen onları takip et bence

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaw arkadaşım bu topic den daha öncede defalarca açıldı eskileri biraz kurcala istersen :cat:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Evet, bu ve buna benzer konular çok tartışıldı... Aynı şeyleri yazıp durmamızın bir anlamı yok ama ben bugüne dek hiçkimsenin söylemediği bir söz söyleyeyim de kıssadan hisse, anlayan anlasın artık...

Motosikletin Çin Malı İse Çinli Gibi Kullan !

ÇanÇinÇon Motorlar hakkında vardığımız sonuç bu mudur? BUDUR ARKADAŞLAR!

Motorunuz ne olursa olsun, selamlar, sevgiler, saygılar sunuyorum hepinize... :rendeer:

şimdilik şikayet yok havalar bozuk o bana bakıyor ben ona yuvarlanıp gidiyoruz:)

Son düzenleme:
Böyle konu mu açılır allasen?Her türlü Çinli motosiklet markası ve modeli için açılmış müstakil başlıklar mevcut.Onlardan detaylı bilgi alabilirsin.

batis e katılıyorum
bi de çinli bütün motorlar kötü değildir ama çoğu kötüdür:mrgreen:
yani eğer dizaynı falan kötüyse ki çinde bir alet nasıl çabuk bozulur hakkında üniversite var çoğu dökülür az para verirsin ama ilk kısa bi süre binersin gerisinde işkence

Made in China işte ne belersin ki...Çin'de üretilen oyuncaklar bile zararlı diye piyasadan geri çekildi :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çin malı motor tavuk mu yumurtadan yumurta mı tavuktan hesabı.
Kimi çin malı ile Türkiyeyi dolaşır
Kimi Japon'dan illallah der.
kafana göre takıl.

birde şans işi var.

aynı modele sorunsuz binende var kafayı duvarlara vuranda:cat:

bence çin malı insanlarımızı motosiklete alıştırdı en azından..en büyük hata çin mallarını büyük markalarla karşılaştırmak..

Çin malı motorlara binmek için biraz elektrikten biraz mekanikten anlamak gerek bence.. inanın motorumu aldığım gün söktüm ve elektrik bağlantılarını iyileştirip ( yeni doğru düzgün soketler ile ) bide cizim yaptım hangi bağlantı çıkarsa ne olur diye.. peşinden bir çok vidasını değiştirdim..bazı yerlere plastiğini delip metal karşılık taktım.. ve şu an sorunsuz biniyorum..çin malı motorlarda bakım onarım ve iyileştirmeleri yapmak gerek.. olmadık yerde yolda kalmak çok kötü bir durum...saat 23 te pendik çekmeköy arası otoyol bağlantısı aydos yolunda kalmak çok kötü oluyor... biliyorum yaşadım :) sevmek lazım motoru haşin davranmamk gerek :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar