Çin Malı Motora Binenler, Motorcu Değil midir?

burda senin büyük bir hatan var. bence sen o ne dediğini bilmez adamı boşuna ciddiye alıp kendine dert etmişsin. kim neye isterse, parası neye yeterse ona biner. isteyen de istediği gibi eleştiride bulunabilir. ama her eleştiriyi dikkate alcaz diye birşey yok. boşver sen bak işine gücüne. motorunla nicee güzel günler geçirmen dileğiyle.
saygılar....

huyum kurusun alınganım işte :salut:

Böyle bir durumda;

1.Kafa kaldırılır.
2.Gözlerinin içine bakılır.
3.Hastirrr leennn. denir.
4.Ense traşı kontrol edilir.
5.Geriye yaslanılır, bacak bacak üstüne atılır, bir de keyif sigarası yakılır.::sigara::

Motorcu demek ne demektir ? Bunu tartışıyosak ; çok basit bir biçimde motora binen kişiye motorcu denir... Bundan basit bir açıklama yoktur burda eminim herkes hem fikirdir... Ancak şu varki , bu işi hakkıyla, kurallara uyarak , kalitesiyle yapan motorcu farklıdır... Motosiklet herkesin kullandığı bişey değildi , şimdi her kesimden insan kullanıyo... Ortaya komik olaylarda çıkıyo, kasksız , patlak egzozlu , plakasız, ehliyetsiz bi sürü pis insan trafikte motosiklet kullanıcısını temsil ediyo... Buda , tabi çin motorlarına mal edildi , ilk başta bende bunlara katılsamda, bu işi düzgün efendi gibi yapıcak adamlarada saygı duyuyorum

arkadaşım o ne deginin bilmeyen beyinden ve motorcu ruhundan mahrum birisiymiş . bunun gibileri dikkate almamak lazım... içindeki motorcu ruhun 1300cc olduktan sonra altında cinli motor olmuş japon olmuş boş. önemli olan içindeki o 1300cc lik motorcu ruhu gerisi hikayeeee:rendeer:

Haltetmiş o arkadaşın, motosikletinin ne olduğu değil motosiklete ne kadar tutkulu olduğundur motorcu olmanın sebebi, istersen Çin'e bin istersen Japona, Ameriken'a ne farkeder ki. Bu durum Harley'i olup da kendini belli bir elite mensup sanıp geri kalanları aşağılayan tiplere benzemiş. Takma kafana arkadaş. Şimdi ben de CBF150 aldım diye bir çok arkadaş bu tarz davranışlar sergileyecek, hatta sergileyenler de oldu. Ama umrumda bile değil. Param olsa bile başlangıç yapmak için gidip de 500 üstü pahalı bir alet almazdım zaten. Tamam bu Japon malı ama küçük cc, yok efendim tipi şöyle, egzozu böyle falan filan. Ben bunları hiiç kafama takmıyorum, keyifle binmeye bakacağım.
Sen de takma, devam et, hatta bu kafadaki tipleri de önemseme bence.:cat: :rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
o arkadaş motoru uzayda kullanıyor herhalde etrafına bir baksın bakalım nekadar çin malı kullanan var hiçbirisimi motorcu değil yada motorcu tarifi neyle endeksli aslında o zatı görmek bire bir konuşmk lazım haddinide aşmış maksadınıda senin yerine olsaydım yüksek sesli bir kahkaha atardım alaylı bir şekilde yüzüne karşı.:silent: :queen: :bounce: :farao:

cexenes; Kusura bakma ama sen de saçmalamışsın. Ne demek japona binen arkadaşların havası bozulmuştur. Kim hava yapıyo, ya da kim hava yapmak için 20 milyarlık motor alır. Bu iş bi tutkudur, herkes kesesine göre bu tutkusunu yerine getirmeye çalışır. Sonuçta maksat iki tekere binmek. Az parası olan çin malı, parası olan japon malı, çok parası olan da italyan malı motor alır. Benim motorum japon malı ben millete hava atmak için mi aldım yani motoru? Çİn malı motor kullanana motorcu demem adam da ayıp etmiş gerçekten. Motorculukta kriter marka mıdır yani? Ben de mv agusta ya binemiyorum o zaman ben de motorcu değilim.

::plus1:: ::plus1:: ::plus1::

Vercen Gazi Gitcek Böyleleri Arbetus. Cin Mali Mim Mali Hepsi Motor Ona Söyle Ilk Baş Vitesli Kullanmayi öğrensin.. Sonra Yorum Yapsin Motorlar Hakkinda

niye bu kadar çok üstünüze alınıyorsunuz :) bende de çin malı var ve ben motorumu çok seviyorum çünkü o benim motorum... bana da iki ayağımın üzerindeyken gördüğüm tüm motorcu erkekler niye skutır almadın diyor :mrgreen: ama ikiteker üstündeyken böyle diyene rastlamadım :cherry:

Aslında yazıp yazmama konusunda kararsız kaldım. Yani bu söz çok ağırıma gitti diyebilirim. Motosiklet benim için tutkudan da öte çalıştığım yerde motosiklet resimleri,maketi,dergileri bilgisayarımda sürekli açık mt sitesi vardır. Bu hafta başı bir vatandaş geldi yanıma;

"motorlarla sen mi ilgileniyorsun?" dedi. Ben de "evet" dedim.
"Var mı motorun?" dedi "Evet Mondial 250 MCT" var bende dedim.
"ben çin malı motoru olana motorcu demem(?)" dedi
"tabi ben de dumura uğradım" "peki geçen sezon 1956 BMW m vardı o zaman motorcu muydum?" dedim. o da "evet, çin malı motor motor değil" dedi
arkadaşda piaggio x9 varmış ben yaptığım kazadan bahsettim sağlam motora binseymişim kaza yapmazmışım kardeşim çakıl bariyer çin japon ayırmıyor ki!

bu arkadaşla yaptığım diyalogdan sonra anladım ki bu piaggiolu arkadaşın felsefesi;

"Paran yoksa motora binme!"

benim sizlere sormak istediğim şu:

çin malı motor kullanıyorum diye ben motorcu değil miyim,
yoksa motorları ve motorcuları sınıf olarak ayıran bu arkadaş mı motorcu değil?

bu laf acayip içime oturdu arkadaşlar. öyle bir duruma geldim ki masamda motorlarla ilgili herşeyi kaldırasım geldi. :salut: :pr:

sevgi ve saygıalrımla
ulan delının bırı konusmus senle sende kafna takmıssın ısın gucun yokmu karde s....et gıtsın ağzı olan konusuyor :)

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motorcu mudur değil midir bilemem ama , motorumu alırken, motorla ilgili şuanki bilgi ve düşüncelerim olsa idi motorumu sevmeme rağmen çin malı almaz , ybr125 falan alırdım, hemen hemen aynı para çünkü
-------------------------------------------------------------
yok yok kararsız kaldım belki gene aynı motoru alırdım :)

eheheh bak benim şu anda motorum yok, ben motorcuyum ama:)

kompleksli saçma insanlarin dedigine bakma. iki teker üzerinde olanlarin ortak düşünüşlerini ve birbirlerine destek olmalari gerektigini anlayamamiş bile o.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
iki teker virüsünü bünyesinde barındıran her insan motorcudur.asıl motorcu olmayan bu virüsün parayla alınabilir olduğuna inanandır

Hey Allahım ne çeşit insanlar var. Ne demek Çin malı, Japon malı. İtalyan malı o malı, bu malı, bence biraz da hata sizde neden takıldınız ki bu kendini bilmeze. Herkes ne olursa olsun motorunu sever bunu bilmek ona göre konuşmak lazım ne kadar çirkin bir yakıştırma; Çin malı kullanan motorcu değilmiş böyle bir mantığı aklım almıyor...

@Apriliasv
Motorcu demek ne demektir ? Bunu tartışıyosak ; çok basit bir biçimde motora binen kişiye motorcu denir... Bundan basit bir açıklama yoktur burda eminim herkes hem fikirdir... Ancak şu varki , bu işi hakkıyla, kurallara uyarak , kalitesiyle yapan motorcu farklıdır... Motosiklet herkesin kullandığı bişey değildi , şimdi her kesimden insan kullanıyo... Ortaya komik olaylarda çıkıyo, kasksız , patlak egzozlu , plakasız, ehliyetsiz bi sürü pis insan trafikte motosiklet kullanıcısını temsil ediyo... Buda , tabi çin motorlarına mal edildi , ilk başta bende bunlara katılsamda, bu işi düzgün efendi gibi yapıcak adamlarada saygı duyuyorum

ne güzel açıklamış arkadaş bence siz hiç üstünüze alınmayın. Bırakın bunu diyen kişi dediğiyle kalsın... Saygılarımla

Motorcuları tahrik eden , aşağılayan ; kendiniz bilmez insanlar 2 bölüme ayrılmıştır. Bir kısmı amacına trafikte ulaşırken ; diğer kısmı da sözlerle bu görevi yerine getirir. :pr: :pr:
Bizlerin yapacağı şey ; bu insanlara kulak asmamak ve çekip gitmektir. :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar