çin malı motor servisleri out

başlıktada belirtiğim gibi çin mallarını satan servisler hiç bir işten anlamıyorlar,defelarca servise gitmeme rağmen bir sorunumu halledemiyorlar, bugün git yarın gel veya şunu yap arıza hallolur diye nasihat veriyorlar,biz çin malı kullanan arkadaşlar 2 yıl garantisi var diye bu ürünlere yöneliyoruz yoksa garantisi olmasın kim alır bu malları,ama bu günden itibaren servise gitmeyeceğim yakınımda bulunan bisiklet ve eski mobilet tamircisine götürecegim,ve ilk olarak bu gün gittim adam servisin yapamadıgı problemi 10 dakikada halletti ve sadece 10 ytl'ye .

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende buna benzer konu açacaktım
ben ep derım çınlıler çınlı ama turk servısler çınlılerden daa çınlı:pr:

Haklısın aynı şey benimde başıma geldi. Servisten çıktıktan sonra aynı sorun devam edince gittim yakındaki motosikletçiye aynı gün halletti sorunu. Bizim serviste boşu boşuna karbüratör temizlemiş.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben 3 afta motoru bayır aşşağı 40 la kullanmak zorunda kaldım eğzozt tıkalı dedıler ğarantıden ğelecek dedıler eğzoztcuya ğıttım abı sorun yok dedı eğzozta servıse ğıttım karburatorün ıçındekı lastık yırtılmış:pr:
klavye bozuk kusra kalmayın:)

Merhaba;
Ankara'da bildiğiniz iyi bir motorsiklet tamircisi var mı, ben de ÇİN servisine gitmemeye karar verdim ama motorcu bulamıyorum.

Motosikleti
Mondial Virago 50i
ylmzzz' Alıntı:
yeni çin başlığımız vatana millete hayırlı olsun :p

Birazdan damlar çançinçon düşmanları. :mrgreen:

Biraz altta bir Japon marka bayisinin yaptığı terbiyesizlik konusu var. Japon düşmanları da orada kussun kin ve nefretlerini hadi bakiyim. :)

arkadaşlar merhaba.
banada iyi bi mondial servisi lazım, ankarada iyi bi servis var mı acaba
yardımlarınızı bekliyorum....

Bizim burdaki servistende çok şikayet var işini çOk baştan savma yapıyo umarım kendine bi çeKi düzen VeriR...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar