Çin Malı Enduro BMW F650 klonu : Jialing 600

Walla ne zaman yapacaklar diye bekliyoduk..o gün ler gelmiş demekkii..
İİ ii yapsın,yapsınlardki burdaki bizler yüksek cc lik endurolara binme şerefine nail olalımm :p
Umarım fiyatıda bizi tatmin edici olur doğrusu

çin malı 0 motor alacağıma japon yada alman 2. el alırım herzaman bu böyle olacaktır,,asla ve asla çin malı bir motorun 0 olanını almam......

arkadaşlar bence fiyat gerçekten çok yüksek BMW nerdee çin malı motosiklet nerdee..BMW yi tek geçerim..enduro ne ya...

e bunlar ıyıce azıttı ama bılım adamları gıbı koyun kopyalar gıbı motor kopyalıyorlar nasıl ıs bu anlamadım :pr:

bence alırlar arkadaşim türkiyede ben idda ediyorum çoook alan olur büsürü çin malı satuılıyor kımse demiyor kı 1000ytl fazla vereyimde marka alayim bunada derler bak buraya tekrar yaziyorum alırlarrrr :)

yüzverdikçe astarını istiyo dicem astarında taklidini yaparlar :queen:

herkeze slm

çin mali yeni marka model çelik motorlar cıkmıs aranızda kullanan varmi??

F 650 CS tam uymuş bence de, adamlar kopyalaya kopyalaya yakında yanlıs kopyalama neticesi ozgun tasarımlar yaparlarsa da sasmamak lazım.

Not: asagıdaki sitede motorsiklet dahil hemen hemen tum cinli imalatcıların siteleri var www.alibaba.com

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
MOTORDA önemli olan tek şey ruhtur.BMW ,HARLEY gibi motorlar asla taklit edilemez...

Ne yaparsa yapsınlar BMW gibi high-tech bir motorun kalitesine erişemezler. Allah cemil cümlemize kaliteli motor nasip etsin.

Süper Moderatör (BBRR)
Harley çinde üretim yapmak için el sıkıştı bmw henüz bunu yapmadı ama yapacak yoksa ayakta kalamaz.....

Merhaba,
Ben bu motorun gercegine fuarda dokundum ( Cinde)
Kalite olarak iyi ( BMW kadar olmasada) , sağlam bir yapısı ve güçlü görünüşü var
eger ,Turkiye'ye gelir ise Hyosung alan arkadasların alternatifi olacaktır .
Plastik kalitesi mükemmel , metal , kaynak yerleri , kullanılan parçalarda kalitesizlik gözükmüyor .

Adamın söylediği fiyat 4500- 3000 USD fob gibi bir rakamdı tabi turkiyeye gelip yol + kar + ivir zivir binince zaten F650 fiyatına yaklasır . ama uygun fiyat olursa Hyosung lar gibi neden olmasın .

Saygılar Sevgiler

Valla isterlerse Alman Hansı alıp klonlasınlar farketmeeeez.
Almanlar yaptımı taş gibi yapıyor.
Şaşmamak lazım.
Tabiki para yoktur fiyatı çok düşüktür motor hevesimi
aliim sonra hurdaya bırakıveriim diğenlere buyrun.

Çin malı böyle bir ürünün Avrupa da gerekli onayları alması ve oranın şartları doğrultusunda yedek parça, servis ve garanti standartlarını karşılaması oldukça büyük bir yatırım gerektirir.

Bunun üzerine, söz konusu ülkelerde fiyatın düşük olması, satışlarda çok büyük bir avantaj teşkil etmediğinden, oradaki ithalatçıların fiyat belirleme kriterleri tabii ki farklı olacak.

Şimdi, yukarıda yazdıklarımı bir daha okuyup, ülkemize uyarladığınız zaman, niye böyle bir ürün en fazla 5-6000 YTL olur dediğimi uzun uzun anlatmaya gerek olmadığı ortaya çıkacaktır sanıyorum.

büyüksün abiii:queen: :queen:

Super Moderator
Çince'den Türkçe'ye çeviri sırasında harf kayıplarının mümkün olduğunu varsayarak; Jialing ile Jiangling firmasının aynı olduğunu ve otomobil/motosiklet sektöründe faaliyet gösterdiğini düşünerek alttaki videoyu görmenizi istiyorum.

56 km/h ile giden bir arabanın crash test görüntüleri:
[yt]twJQlq9v_60[/yt]

http://www.youtube.com/watch?v=twJQlq9v_60

[yt]f7Ts94rjr4M[/yt]

http://www.youtube.com/watch?v=f7Ts94rjr4M

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar