Çin Malı Cruiser On Maşa ve Kaplama Yardım!

Selamlar arkadaşlar. önümüzdeki günlerde ramzey qm250 yada skygo250-4 marka motorlardan birini alacağım. bu modelleri tercih etme sebebim samsunda bunlardan başka alternatifimin olmaması. yanlız bu modellerde (ramzey qm 250 bir önceki motorum olur aynı zamanda) ön maşa nın ince gözükmesi beni çok rahatsız ediyor.

şimdi jinlun v.s diğer taklitlere baktığımda bu maşaların üzerinde ekstra bir kapalama var yakından inceleyemediğim için nasıl bir tabakadır nerden bulunur bilmiyorum bu yüzden bu motorları kullanan veya bu parçaları bulabilmemde yardımcı olabilecek siz motosiklet.net sakinlerine konuyu açıyorum. durumu daha net anlatmak için birde grafik oluşturdum.

bu parçaları temin etmemde bana yardımcı olabilecek arkadaş ne dilerse dileyebilir benden bunun dışında komple değiştmem gerekiyorsa ön maşaları v.s fikri olan varsa paylaşırım.

şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.

3wd2q.jpg

bu parçaları nereden temin edebileceğimi ve bunların bu motorlara uyum sağlayıp sağlamayacağını bilen bir allahın kulu yokmu şimdi forumda?

5 liralık sac için 45$'mı versin? sende tam ibeyci olmussun :)

harmonicc

kanuni yada jinlun ithalatcı yada bayilerine sor
internet'ten bak telefonlarına baktın bulamadın kendin malzemeyi al yap yada yaptır

Öle deme, Drag Specialties'in ürünü olur kendileri :) Çin malı ile karıştırılır mı :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar