Çin malı araba geliyor

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
waaayyy süper . . benim motorda bi virajda dökülmesin şimdi :mrgreen:

Bu videonun " cin de uretilen arabalara ait oldugunu gosteren herhangi somut bir yazi goremedim ?

valla güzel adamlar yeni bir güvenlik paketiyle aracı donatmış araba kaza yapma anında kendini yok ediyor bölece sadece araçtakiler ölüyor ve başkaları zarar görmüyor:mrgreen:

çinmalı arabalara devlet çembe taktı motor gibi değil yani her isteyen getirtemiyor avrupa standartlarını devlet kriter aldı ve bu standartların altında türkiyeye sadece çin değil diğer her yernden araba girmesi yasak diğer avrupa ülkelerinde olduğu gibi cherry girdi ama cherry avrupa standartlarında üretiliyor zaten bu yüzdende fiyatı pahalı

bunda en büyük etkende koç renault gibi büyük yerli üretici firmaların devlete baskı yapması oldu yani motorsiklet gibi her önüne gelen araba getirtemiycek

zaten motorsiklet sektöründe de sabancı yada koç gibi sağlam yerli üretim yapan bir firma olsaydı bu gün bu çin malı motorlarda kesinlikle giriş yapamazlardı bu arabalara yapdıklarının aynılarını motorlarada yaparlardı..

bu video'nun gerçekle hiç alakası yok
ama çin malı arabaların KUŞ serisinden çok sağlam olacağıda bir gerçek

Gereğinden fazla aşağılamışlar. Çin malı ya da başka bir ülkenin otomobillerinin sağlamlığını sorgulamak için üreticisinin taahhüt ettiği EURO N-CAP testlerindeki puanlamasına dikkat etmeniz yeterli olacaktır.
Aşağıda ilgili link mevcut:

http://www.euroncap.com/Content-Web-Start/$c7dad01d-a23c-4ae6-bc4c-2676e24a78c2/home.aspx

waaayyy süper . . benim motorda bi virajda dökülmesin şimdi :mrgreen:

bugüne kadar dökülmeydiyse bundan sonrada dökülmez :mrgreen:

muzaffer abi o zaman bu araçla viraja hızlı girmicen

düz yol bulursan viraja girmene gerek kalmaz :mrgreen:

valla güzel adamlar yeni bir güvenlik paketiyle aracı donatmış araba kaza yapma anında kendini yok ediyor bölece sadece araçtakiler ölüyor ve başkaları zarar görmüyor:mrgreen:

güzel bakış açısı :wiinkk:

bu video'nun gerçekle hiç alakası yok
ama çin malı arabaların KUŞ serisinden çok sağlam olacağıda bir gerçek

video, eğlenmek amaçlı olduğunu düşünüyorum :bounce:

Son düzenleme:
Cin Arabalarının Çarpısma Testleri İçleriden Türkiye de de satılan Chery de var.

[YT]5kQGAK550LE[/YT]

[YT]Mbe5ILICT4M[/YT]

[YT]f7Ts94rjr4M[/YT]

[YT]0bDsgz2Jmz8[/YT]

[YT]rjF-QoAiZBg[/YT]

[YT]EYn2Q4OGWYg[/YT]

Buda en dehsetül vahşeti Rus Malı Pıck-up

[YT]4-5VNmaEGf4[/YT]

Youtube dan alıntıdır.. Markalar belırtmedım...

çin malı motosikletleri ve arabaları beğenmiyoruz her fırsatta al aşağı yapıyoruz ama kendi memleketimizde üretilen araçların çin malından farkı ne (şahin,doğan,spring,brodway,anadol,kanununin büyük bölümü ramzeyin büyük bölümü aklıma gelenler bunlar) önce iğneyi kendimize batıralım sonra çuvaldızı başkasına batırırız kaldıki videodaki araba çin malı değil:farao:

çin malı motosikletleri ve arabaları beğenmiyoruz her fırsatta al aşağı yapıyoruz ama kendi memleketimizde üretilen araçların çin malından farkı ne (şahin,doğan,spring,brodway,anadol,kanununin büyük bölümü ramzeyin büyük bölümü aklıma gelenler bunlar) önce iğneyi kendimize batıralım sonra çuvaldızı başkasına batırırız kaldıki videodaki araba çin malı değil:farao:

akadaşımız zaten vıdeoyu eğlenmek amaçlı koyduğunu söyluyor zaten o amaçlı bır vıdeodur buarada yazmışsın ya hı şahın doğan dıye markalar sewmıyosan alma bu kadar basıt :mrgreen:

akadaşımız zaten vıdeoyu eğlenmek amaçlı koyduğunu söyluyor zaten o amaçlı bır vıdeodur buarada yazmışsın ya hı şahın doğan dıye markalar sewmıyosan alma bu kadar basıt :mrgreen:

arkadaş videoyu eğlenmek amaçlı koyduğunu yazmıyor yazımı dikkatle okursan şahin, doğanı beğenmiyorum demedim sadece benzetme yaptım ama sen nasıl istiyorsan öyle anla bu arada ilk arabam şahindi:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Animasyon mükemmel , yapanlar çok güzel düsünmüs ve uygulama harika...
Ya Allah askina gerçekle ne alaka ,ya bu resmen güzel bir animasyon hangi marka olursa olsun bu sekil hiçbir araba dökülmez bir kere testen geçmez üstelik halka satilmaz ...çin i birak afrika arabasi bile bu sekil dökülmez:pr:

Animasyon mükemmel , yapanlar çok güzel düsünmüs ve uygulama harika...
Ya Allah askina gerçekle ne alaka ,ya bu resmen güzel bir animasyon hangi marka olursa olsun bu sekil hiçbir araba dökülmez bir kere testen geçmez üstelik halka satilmaz ...çin i birak afrika arabasi bile bu sekil dökülmez:pr:

::plus1:: arkadaşlar bu kadar ciddiye almayan bu video yu, sadece eğlence olsun diye koymuştum :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar