çılgınlıklarınız :mrgreen:

bundan 5-6 yıl önce 12 yaşındayken bi akşam kuzen bize geldi..balkona çıktık oyun oynuyoruz..balkonun hemen yanında çam ağacı var ve kozalaklara yetişebiliyoruz..benim aklıma koparıp yoldan geçen arabalara atmak geldi..bi kaç arabaya atıp saklandık..sonra bi baktım tam apartmanın önünden 3 kişi geçiyo..bi salladım sanırım tam kafadan vurdum..hemen saklandık..ilk önce acıyla karışık bi haykırış duydum..hemen ardından küfürler havada uçuşmaya başladı...:queen:
güzel bi akşamdı..:queen::p

[/COLOR]
bu arada e5 te 230 ile nasıl bir manevrayla ters yöne girebildin :p Hani şerit değiştirsen bi nebze.. Bi yoldan bi yola vay anam vay :p[/QUOTE] ters şeriteki köy yolluna giriş için 15 mt lik bi alanda bariyer yok.. neyse takılın siz atıyorum ben :wiinkk:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Mondial 151 RS'le festival çıkışı 6 kişi gitmiştik:).....Yanımızda bir de bisikletli vardı.Sürücü selenin ucuna belini dayayarak sürüyordu ki benim o:).Durcağımız zaman haber veriyodum kırkayak gibi açıyolardı ayakları:D:D:D...

Sahipleri bilir.Mondial 151 RS'in arkada yük taşıma çıkıntısının üzerinde 5 kiloya kadar taşır gibisinden bişiler yazar.O gece,o silinmişti:)..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar