Çılgınlar Adası 2012 TT OF MAN ♥ Gladyatörler

28 ci saniye ye dikkat hız sınırının 30 olduğu yerde 300 le geçiyo :queen::queen:

Turkiyenin gidip asfalt ogrenmesi sart Ingilterede.

Daha bu hafta Ingilterede 700 km yol yaptim araba ile. Gordugum en iyi asfalt kalitesi. Yollar o kadar muntazammki , adamlarin boyle bir yarisi senelerdir duzenliyor olmasi beni sasirtmiyor. Insan motor yada araba kullanmaktan zevk aliyor o yollarda.

dscf5957large.jpg

Turkiyenin gidip asfalt ogrenmesi sart Ingilterede.

Daha bu hafta Ingilterede 700 km yol yaptim araba ile. Gordugum en iyi asfalt kalitesi. Yollar o kadar muntazammki , adamlarin boyle bir yarisi senelerdir duzenliyor olmasi beni sasirtmiyor. Insan motor yada araba kullanmaktan zevk aliyor o yollarda.

http://img502.imageshack.us/img502/9316/dscf5957large.jpg

virajda dışa doğru eğim vererek yol yapan tek millet olarak böyle yollar için daha çoook bekleriz :(

işi ehline değilde en ucuz yapana verirseniz ne kadar yatirim yaparsaniz yapin yollarıniz berbat olur. ankarada sadece cinnah caddesinde muhendislik çalıması yapılmış yol vardır. yolda belediyenin gerekli gereksiz kazmaları dışında yolda çukur yoktur.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Alınan vergileri nereye harcayacaklar, tabii ki eşin dostun firmasına kaldırım, yol yapsın diye vererek. O yüzden her altı ayda bir yenilenir yollar. Amerika'da 100 (yazıyla yüz) yıldır kazıp, yeniden asfaltlama vs. yapmadıkları yollar var, hala kullanımda ve sorunsuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar