çılgında aranızda

selam motor tutkunları yeni üyeyim artık bende aranıza katılmak hoş sohbetlere katılmak istiyorum.:bounce:
34 yaşındayım yakaşık 17 yıllık motosiklet kullanıcısıyım güzel ve hoş paylaşımlar dilegiyle.
şimdiki motorum yamaha rx115 ufak ama yeterince hızlı :cherry:

Son düzenleme:
hoşgeldin kalıcı olman dileğiyle,rx piston varmı antepte bilgi verebilirmisiniz

Gaziantep İl Temsilcisi
tekrar hoşgeldın mehmet aramıza dogru yerdesın
görüşmek üzere

hoş bulduk arkadaşlar barrokas antepde yamahanın bulamıyocagın parça yok diyebilirim:cat:kaç numara piston istedigini söyle ben senin için araştırayım
olmazsa bayisinden sipariş veririz..:bounce:

ÇILGIN REİS;770353' Alıntı:
hoş bulduk arkadaşlar barrokas antepde yamahanın bulamıyocagın parça yok diyebilirim:cat:kaç numara piston istedigini söyle ben senin için araştırayım
olmazsa bayisinden sipariş veririz..:bounce:

reis saolasın,bana rx 135 kingin piston sekman biyel kolu lazım takım yani,elimde bi blok var onu 135ilil yapacam,no bilmem rx135 pistonu şimdiden teşekkür ediyorum

Son düzenleme:
reis saolasın,bana rx 135 kingin piston sekman biyel kolu lazım takım yani,elimde bi blok var onu 135ilil yapacam,no bilmem rx135 pistonu şimdiden teşekkür ediyorum

barrokas uçmayamı niyetin var senin 115 lik bedene 135 lik alt bölüm ha süper::queen:
blok da varmış bi şey kalmadı desene açılın türk hava yolları geliyor:queen:

pistondan haberim var bir ay önce sordum kendim için benim motor son rekdefede 135 lik pistonu atmayı düşünüyordum kaldı.
fiyat hakkında bilgi vereyim bir ay önce orjinal piston 90 ytl di sanırım
ama dersen yan sanayiside var o da 40 ytl seçim senin hangisini istersen alabilirsin madem alt bölüm var orjinal olsun derim.

piston var yani yarın bide takım olarak varmı bir sorayım bende merak ettim bak

iyi akşamlar.

ÇILGIN REİS;771027' Alıntı:
barrokas uçmayamı niyetin var senin 115 lik bedene 135 lik alt bölüm ha süper::queen:
blok da varmış bi şey kalmadı desene açılın türk hava yolları geliyor:queen:

pistondan haberim var bir ay önce sordum kendim için benim motor son rekdefede 135 lik pistonu atmayı düşünüyordum kaldı.
fiyat hakkında bilgi vereyim bir ay önce orjinal piston 90 ytl di sanırım
ama dersen yan sanayiside var o da 40 ytl seçim senin hangisini istersen alabilirsin madem alt bölüm var orjinal olsun derim.

piston var yani yarın bide takım olarak varmı bir sorayım bende merak ettim bak

iyi akşamlar.

uçakla ne yarışayım yaaa,uzaya çıkacam onun için yapacam:queen::queen:nooldu haber varmı piston işi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar