Çılgın motosiklet sporcusu Evel Knievel, 69 yaşında yaşamını yitirdi

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
evel.jpg
Motorla araçların üzerinden atlayarak defalarca ölüme meydan okuyan gözüpek motosikletçi Evel Knievel, 69 yaşında öldü.

Kendi internet sitesinde ünlü motosikletçinin akciğerlerindeki sorun nedeniyle hayatını kaybettiği açıklandı.

Otobüslerin, hatta canlı köpekbalıklarının üzerinden atlamasıyla ünlenen Knievel, 1974'te roketle hareket eden bir motosikletle, Idaho'daki Snake River Kanyonu'nun üstünden atlayarak ikon haline geldi.

En bilinen başarısız gösterilerinden biriyse, Las Vegas'taki Caesar's Palace kumarhanesindeki fıskiyelerin üstünden atlama çabasıydı. Olaydan sonra Knievel'ın 40'tan fazla kemiği kırıldı, 29 gün komada kaldı.

Knievel, 70'lerin sonunda emekli olduğunda, yetkililer gerekli rampanın yapılmasına izin vermediği için Büyük Kanyon üstünden atlama rüyasını gerçekleştirememişti. Mütevazı sporcu, "Kahraman kelimesini sevmiyorum. Sadece iyi bir motosikletçiyim, işini iyi yapan biriyim" demişti.

[YT]TfmOjjIDH_c[/YT]

vay be kıyak adammış ne tehlikere atılmış ta yine 69'u görmüş. zaten 70'e gelseydi yaşı yetmiş işi bitmiş denilebilrdi. mekanı cennatı olsun

GKN

vayy be
bu adam motosikletle ölmediyse
demekki motosiklet öldürmüyomuş:cat:
allah rahmet eylesin..

Bende izlemiştim :cyclopsan
Allah Rahmet Eylesin :pale:

arkadaşlar adam müslüman mı ??

mekanı cennet olsun , allah rahmet eylesin falan denilince merak ettim

müslüman olduğunu bilen varmı ?

atladı zıpladı ölmedi hastalıktan öldü 29 koma yine ölmemişti Öldürmeye Allah öldürmüyo ama şimdi öldü ayrı konu Allah rahmet eylesin

Allah rahmet eylesin. Yaptığı iş iyi denge istiyor. Bana GhostRider filmini hatırlattı......

Yaptıklarını izleyince, o dönemin en büyük cesaretlilerinden olduğunu düşünüyorum.. Allah rahmet eylesin..

Ghost Rider kaza sahnesinin kimden alindigi simdi belli oldu. Demekki Amerikanin idolu bu insan o filme bile girmis. Ama bu kadar kazadan sonra bile olmeyen bir insan orta yasta basit bir hastaliga yenik dusuyor. Uzucu. Huzur icinde yatsin

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
Allah Rahmet Eylesin
:pale:

kadere bak abi.adam neler yapmış motordan ölmemiş.sen git akciğerden öl.Allah rahmet eylesin sağlam motorcuymuş..

allah rahmet eylesin sporcu adam akciğerden gitmiş tüm motorcu arkadaşların başı sağolsun

Tequ' Alıntı:
müslüman olmayan birisi öldüğünde Allah'tan rahmet dilemek yanlış mı ?

bu sorunun cevabını bilmiyorum :silent:

ben sadece ismini yaban cı gördüğüm için sordum

yani yabancı olup müslüman birimi die merak ettim senin anladığn gibi deil arkadaşım :cat:
aslında kafama takıldı bu soruyu bulabilirsem bi araştırıım :cat:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Maide Suresi 69. Ayet :

[not] Şüphesiz inananlar (müslümanlar) ile Yahudiler, Sabiîler ve hıristiyanlardan (her bir grubun kendi şeriatında) "Allah'a ve ahiret gününe inanan ve salih ameller işleyenler için hiçbir korku yoktur. Onlar mahzun da olmayacaklardır" (diye hükmedilmiştir.)[/not]

Motosikleti
Forza250-cygnusL
arkadaşlar adam müslüman mı ??

mekanı cennet olsun , allah rahmet eylesin falan denilince merak ettim

müslüman olduğunu bilen varmı ?

Bütün dinlerde tanrı vardır ve cennet vaadedilmiştir.... Ne diyelim yani ?...Biz müslümanız ve bunu demek yakışır......:cat::cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar