Ben yeniyim ya Mt ne ? :silent:
Okuyom ben yaa ! :mrgreen:
Ben yeniyim ya Mt ne ? :silent:
Adminlerin akrabası falanmısınBen yeniyim ya Mt ne ? :silent: Büyük ihtimal motorsikelt takımıdır, peki simge ne ? :silent: Link varsa atabilir misiniz ?:silent:
Adminlerin akrabası falanmısınisim yazılan yere ben başka birşey yazdığımda 3 gün uzaklaştırma iliştiriverdiler...
"M"otosikle"T"
Aramızdan muhabire Çorlu' da bulunma sebebimizin dinlenmek ve bir kaç hatıralık fotoğraf çekmek olduğu bilgisini sızdıran köstebek hangimiz. Aramızda casuslar var anlaşılan.![]()
Adminlerin akrabası falanmısınisim yazılan yere ben başka birşey yazdığımda 3 gün uzaklaştırma iliştiriverdiler...
"M"otosikle"T"
Doğrusu Motosiklet Türkiye
adam en az 10 kere sordu yalnız bu motorların markası ne diyeHaahhahaaha :mrgreen:
Hells Angels karizması bırakmışsınız :mrgreen:
Grubun adı çok iyi yalnız gv250 :cherry:
bu kadar reklamı sorsan kaçbin dolara yaptırırlar dimiKoreye yazı mı yazsak bedava yedek parça yollarla sponsor olarak :cherry:
ne kadar yedirdiniz muhabire :bounce:
keşke geleydintüüü yanınızdan geçtim parkta otururken mt amblemi görmeyince motorlarda hadi maydonoz olmayım dedim bir çay ısmarlardık
İşin sırrı motorda değil gittiğin yerde, sanırım çorlu hayatında ilk defa 7 motoru bir arada gördü :mrgreen: en az 100 kişi izliyordu biziulan 10 motor kaldırdık pazar günü bizi niye çekmemişler :farao:
Gülüyorum gülüyorum, hala gülüyürom :queen: aklıma geldikçe gülüyorum.Ben yeniyim ya Mt ne ? :silent: Büyük ihtimal motorsikelt takımıdır, peki simge ne ? :silent: Link varsa atabilir misiniz ?:silent:
İşin sırrı motorda değil gittiğin yerde, sanırım çorlu hayatında ilk defa 7 motoru bir arada gördü :mrgreen: en az 100 kişi izliyordu bizi![]()
:queen:tereciye tere satmak gibi olmuşhocam yaşadığım şehire bakarsan ne demek istediğimi anlarsın![]()
aynen şaşırdığım nokta biz orda devamlı takılıyoruz hele yazın ordaki çaybahçesinin önüne diziyoruz motorları bir allahın kuluda bişe sormuyor ne gariptr anlamadım gitti ne yaptınz şarkımı söylüyordunuz eylemmi yapıyordunuz yoksa parayla adammı tuttunuz doğru söyleyin :queen::queen:tereciye tere satmak gibi olmuş
Akşamleyin Bizim resmizi çekmeye çalışan kalabalığın resmini koyacağım buraya o zaman seyredin şamatayı![]()
Güzel keyifli bir geziydi ağzım halen kulaklarımda....
Gülüyorum gülüyorum, hala gülüyürom :queen: aklıma geldikçe gülüyorum.
aynen şaşırdığım nokta biz orda devamlı takılıyoruz hele yazın ordaki çaybahçesinin önüne diziyoruz motorları bir allahın kuluda bişe sormuyor ne gariptr anlamadım gitti ne yaptınz şarkımı söylüyordunuz eylemmi yapıyordunuz yoksa parayla adammı tuttunuz doğru söyleyin :queen:
Gv 250 farkı bu olsa gerekdirek dikkat çekiyor bizim keratalar :queen:
Kiskandinmi tüylü bamya![]()
Yahu Armağan,
kardeşim diyeceğim ama bu haberden sonra artık demem
ben akıllı uslu iyi birisi diyordum içimden senin için
çılgınmışsın içinde tutuyormuşsun
bunu senden değilde medyadan öğrenmiş olmak daha bir koydu
bundan sonra işim olmaz senle
ve diğer çılgın arkadaşlarınla :bounce: