Cildiye ile ilgili . .

Arkadaşlar benim yüzümde, ve belimde çok ben var vede çıkmaya devam ediyor, bunları aldırmak istiyorum fakat en ufak bir bilgiye sahip değilim, Aldırınca iz kalırmı, fiyat olarak ne gibi bir rakam çıkar, Birde anadolu yakasında bu alan ile ilgili hastane önerisi istiyorum ?

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kaç yaşındasın?

Motosikleti
750x
16 yaşındayım.

Tahmin ettiğim gibi.
Bi süre daha bekle kardeşim.
Bi süre dediysem bir kaç yıl.
Ondan sonra tekrar bu konuyu ailenle değerlendirirsin.

Senin yaşlarında bi yegenim var.
O dediklerine benzer şeyler geçen yıl yegenimde de görülmüştü.
Şuan hiç bi iz kalmadı...

Tahmin ettiğim gibi.
Bi süre daha bekle kardeşim.
Bi süre dediysem bir kaç yıl.
Ondan sonra tekrar bu konuyu ailenle değerlendirirsin.

Senin yaşlarında bi yegenim var.
O dediklerine benzer şeyler geçen yıl yegenimde de görülmüştü.
Şuan hiç bi iz kalmadı...

mm peki beklememim sebebi nedir ?

Motosikleti
750x
Rica ederim kardeşim.

onun haricinde bir ekleme bende yapiyim. işim gereği son 4 aydır 10a yakın ildeki yüzlerce okula gidip öğrencilere bu konuyuda kapsayan seminer verdim. ve bu tip soruları sıkça aldım, yani bunu kafaya takan tek sen değilsin, zaten insan ergenlik döneminde görünüşüyle ilgili kusurları yada kusur sandığı şeyleri daha bi fazla kafaya takar, ayrıca bende ergenlik döneminde bazı yerlerimi kusurlu buluyodum, ileride kesin bi ameliyat olurum diyodum, yani olmama gibi bi ihtimalim yoktu, feci takıntı halindeydim yani ama yaş ilerleyince insan kendiyle barışık oluyor, kusur olarak gördüğü şeylerin kusur olmadığı farkediyor. yani sende şimdilik ertele bu isteğini, belkide bu düşünceni ileride unutmuş olacaksın ve emin ol daha mutlu olacaksın:)

Motosikleti
750x
ama yaş ilerleyince insan kendiyle barışık oluyor, kusur olarak gördüğü şeylerin kusur olmadığı farkediyor. yani sende şimdilik ertele bu isteğini, belkide bu düşünceni ileride unutmuş olacaksın ve emin ol daha mutlu olacaksın:)

Evet bu çok doğru bi tez.
2 yıl önce saçlarım dökülmeye başlamıştı, o zamanlar çok sorun etmiştim bunu.
Fakat şimdi hiç dert etmiyorum, hatta bu durumun bana yakıştıgını bile söyleyenler oldu çevremde, artık saçlarımın dökülmesini beklemeden ben kendim usturaya vuruyorum kafayi :)

ben 18 yaşındayım benim saçlarda geçen yaz bayağı dökülüyordu saçlarda uzundu doktor stresten dedi bi de çinko eksikliği varmış hapları kullandım saçları vurdum makinayla 3 numaraya yazın şimdi hiç dökülme yok

onun haricinde bir ekleme bende yapiyim. işim gereği son 4 aydır 10a yakın ildeki yüzlerce okula gidip öğrencilere bu konuyuda kapsayan seminer verdim. ve bu tip soruları sıkça aldım, yani bunu kafaya takan tek sen değilsin, zaten insan ergenlik döneminde görünüşüyle ilgili kusurları yada kusur sandığı şeyleri daha bi fazla kafaya takar, ayrıca bende ergenlik döneminde bazı yerlerimi kusurlu buluyodum, ileride kesin bi ameliyat olurum diyodum, yani olmama gibi bi ihtimalim yoktu, feci takıntı halindeydim yani ama yaş ilerleyince insan kendiyle barışık oluyor, kusur olarak gördüğü şeylerin kusur olmadığı farkediyor. yani sende şimdilik ertele bu isteğini, belkide bu düşünceni ileride unutmuş olacaksın ve emin ol daha mutlu olacaksın:)

Bilemiyorum ama çok canımı sıkıyor, bir doktora görünücem ama bakalım doktor ne diyecek,

merhabalar...

dostum sen estetik görünüşten önce sağlığından endişe etsen daha iyi olur. bir an evvel bir cildiye hekimine görün ve neden benlerinin sayısının arttığını araştırsınlar. benlerinin karakterinin bilmediğim için bir yorum yapamayacapım ama yabana atma sakın ve ciddi birşey de olabileceğini unutma!!!! moralini bozmak istemiyorum ama hekime bir an önce görünmende fayda var...

merhabalar...

dostum sen estetik görünüşten önce sağlığından endişe etsen daha iyi olur. bir an evvel bir cildiye hekimine görün ve neden benlerinin sayısının arttığını araştırsınlar. benlerinin karakterinin bilmediğim için bir yorum yapamayacapım ama yabana atma sakın ve ciddi birşey de olabileceğini unutma!!!! moralini bozmak istemiyorum ama hekime bir an önce görünmende fayda var...

Kanser tehlikesi varmış internetten araştırdığıma göre . .

yok kırmızı değil. Önümüzdeki günlerde doktora gidicem bu duruma açıklık gelir o zaman.

Mersin İl Temsilcisi
merhabalar...

öncelikle geçmiş olsun :)
bir sağlıkçı olarak hocama katılmamak elde değil.
bizi sonuçtan haberdar et lütfen :wiinkk::rendeer:

benlerin çoğalması bu yaşta normal bir durum olmayabilir.
ben zannettiğin şeyler ben olmayabilir. veya oladabilir.
lakin ben aldırmak çok basit bir operasyondur evet sırf takıntılı olduğun için de aldırabilirsin yani aldırmak varken neden aldırmayasın.

Lazerle yakıyorlar ya da Keserek alıyorlar . Kesim de dikiş atılıyor ve 1 hafta sonra dikişleri aldırıyorsun iz falan kalmıyor . yani ben büyük ise tabi dikiş birkaç tane atıldıysa da çok az iz kalıyor .

aldırmışken vücudundaki tüm benleri aldırabilirsin en küçüğünden en büyüğüne kadar aldırabilirsin. lakin bu çoğalma olayı garip normalde çoğalmazlar ya da çok ileri yaşlarda çoğalma eğilimi gösterirler.

mutlaka bir Dermatoloğa git. zaten alınca patolojiye yollanacak benler nedir değildir orda çıkıyor sonucu .

benlerin çoğalması bu yaşta normal bir durum olmayabilir.
ben zannettiğin şeyler ben olmayabilir. veya oladabilir.
lakin ben aldırmak çok basit bir operasyondur evet sırf takıntılı olduğun için de aldırabilirsin yani aldırmak varken neden aldırmayasın.

Lazerle yakıyorlar ya da Keserek alıyorlar . Kesim de dikiş atılıyor ve 1 hafta sonra dikişleri aldırıyorsun iz falan kalmıyor . yani ben büyük ise tabi dikiş birkaç tane atıldıysa da çok az iz kalıyor .

aldırmışken vücudundaki tüm benleri aldırabilirsin en küçüğünden en büyüğüne kadar aldırabilirsin. lakin bu çoğalma olayı garip normalde çoğalmazlar ya da çok ileri yaşlarda çoğalma eğilimi gösterirler.

mutlaka bir Dermatoloğa git. zaten alınca patolojiye yollanacak benler nedir değildir orda çıkıyor sonucu .

Fiyat olarak ne çıkıyor peki çokmu masraflı olur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar