- Konu Yazar
yaklaşık 1 hafta önce 5-6 aydır kullanamadığım motorumu (asya 150 t1) ustaya bıraktım usta bugün aradı gelıp motorunuzu alabilirsiniz dedi. Bizde biladerle beraber güle oynaya motorun başına gittik laf acıldı usta 1000lık motora bukadar ugrasmadım dedi neyse para verildi 330lira (gözüne dizine!) motoru cıkardım calıstırdım yola cıkmadan TIK porrrrrr purrrrr tiks motor stop ettti hadı yavrum geri it motoru
r: falan filan neyse sorun çözüldü (güya) beyin değişti bobin kollektor zımbırtısı değişti falan fişman tamam dedim oldu cık yolaa puuurrttttttppppp küüt motor gaz kesip istop etti gelde çıldırma götürdük geri tamam eyvallah efendiliğimizi bozmadan bı topar ugras dur motor calıstı ses düzeldi iyi dedim olay cıkarmaya değmezmiş neyse cıktım yola cakmak üzerinden nevrat demıre bağlandım otobanda gayet güzel ilerliyor kas kesme falan yok çekmeköye girdik neyse bakkala ugradım yenıden calıstırdığımda yıne o sacma alak ses
r: pata küre calıstı evin önene geldım motoru cektım tekrar calıstırayım dedim tık yok gelde delirme arkadas okadar heves okadar emek para (bu arada ünv öğrencısıyim bursumu yatırdım komple) heba oldu şimdi kapıda böh gibi yatıyo yarın inip kendim acacam yada yakacam ilk göz agrımı varmı !!!