cildiracam, ben nasil dusuyorum yaa?

sayin mt sakinleri, bu denli gerizekali bi soru sordugum icin gercekten pardon ama aranizda yeterince dusmus olan vardir diye sormak zorundayim..
bugun yaklasik yarim saat once bir kaldirimdan atlamaya calisirken camura denk gelip kaydim ve dustum.. buraya kadar hersey normal ama benim anlamadigim sola dusmus olmama ragmen neden butun hasar benim sag tarafimda? yani motor sola yatti, sol aynam ve sinyalim kirildi ama neden sadece sag bacagim hasarli? cok ani oldugu icin dusme animi hatirlayamiyorum kafamda tekrar tekrar geri sariyorum ama nasil oldugunu bir turlu cikaramiyorum.. bu ikidir oluyor.. niye dustugum taraf degilde diger taraf? allaam ben ozurlu muyum normal dusemicek miyim?

geçmiş olsun
Tamda full throttle gidersen düşersin diyecektim ki tam tersi olmuş :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sen git bunu bi pisikologa anlat cozum bulamassa gel bana :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
nenemin bitane kocakari ilaci vardi

dedemin işleri ters gidince kaynatir icirirdi :)

Kardeş sen düşerken büyük ihtimalle sağ darbe alan bacağını,çarpma etkisi ile motora vurduğun içindir.Eğer motorla geç ayrılmışsan tabi erken atlayabilirsen benim gibi,çok daha az bi ağrı ile kurtulabilirsin.Ama ALLAH korusun.Ben ilk kazamı yaptığımda,sağ ayağım motorun altında kaldıydı tam düşme anında geç atladım.Ayak baş parmağımda çatlak olduydu,şimdi geçti çok şükür.2 sene olacak.Aman dikkat.ALLAH beterinden korusun.

Kaldırıma ya da kod farkı olan herhangi bir yere inerken veya çıkarken, yer ile motor tam 90 derece açı yaparsa, kolay kolay düşülmez.

Ama, en garantili yöntem benim yöntemim.kaldırıma çıkarken ve inerken motor bana biniyor:)

tesekkur ederim.. mantigim banada motora carpmis olmam gerektigini soyluyor ama diz kapagim hicte oyle demiyor.. kic-box yaptim heralde motor bloguyla.. (aman niye dizlik yoktu filan demeyin simdi bide azar yemeyeyim lutfen, dizlikle baghirayi bacaklarim arasinda sikistiramiyorum, grenaj musaade etmiyor, cross kullanan anlar derdimi)

Kaldırıma ya da kod farkı olan herhangi bir yere inerken veya çıkarken, yer ile motor tam 90 derece açı yaparsa, kolay kolay düşülmez.

Ama, en garantili yöntem benim yöntemim.kaldırıma çıkarken ve inerken motor bana biniyor:)

dogru diyorsun, ben camur yuzunden dustum, lastiklerim cadde lastigi oldugu icin vijjjjt aninda goruntu...

Son düzenleme:
Mersin İl Temsilcisi
bende de öyle olmuştu. sol ayağı kurtarmaya çalışırken sağ ayak destek olma refleksiyle motora çarptı ve dizimle bileğim arasında şişlik ve ağrı oluştu. şükret ki motorun hafifti ve ayağın altında kalamdı. mz parçaları pahalı değildir diğerleri kadar. ama şanslı olduğunu söylemeliyim. ya tüm vücut düşseydin, ağır yara alsaydın. Allah korumuş kardeşim. tekrarından saklasın ;)

demekki motorlarda problem yokmuş :) ..

:queen::queen::queen: koptum be abiii

Son düzenleme:
geçmiş olsun diyelim geçsin o zaman :)

Valla baba kic-box dedinde eğer öyle bi arı varsa harbi çok kötü vurmuşun.Ben bu spor ile uğraşırken 92'de,ilk hafta eğitiminden sonra tam 8 gün zor yürümüştüm.Ağrılardan filan,saolsun bi arkadaş bengay verdiydi onunla idare ettik.Ama kremi biraz fazla sürünce maratona bile katılasım geldiydi.Aman kardeş korumalarını üşenme tak.Tekrar geçmiş olsun.

geçmiş olsun ya kardeş akşam akşam güldürdünya beni allahta seni güldürsün:)

valla ben çözemedim jesse haklı şampuan ne marka :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar