Ciğerim yanıyor

Dün kırmızı ışıkta motordan duman geldi baktım radyatörden su akıyor şırıl şırıl. Bu günde servise verdim fan radyatöre sürtüp kırmış. Usta bırakıcan anca hafta içine gelir parçası dedi. Şu an dolmuştan yazıyorum cigerim yanıyor arkadaşlar. Ne kadar alışmışım öyle. Motorum olana kadar evden çıkmak istemiyorum. Dünya çok boş geliyor. Bütün özgürlüğümü serviste bıraktım.

Radyatörden adeta kan damlamış panpa, geçmiş olsun,

vay sana vaylar sana,
Yıl olur aylar sana.

Dün kırmızı ışıkta motordan duman geldi baktım radyatörden su akıyor şırıl şırıl. Bu günde servise verdim fan radyatöre sürtüp kırmış. Usta bırakıcan anca hafta içine gelir parçası dedi. Şu an dolmuştan yazıyorum cigerim yanıyor arkadaşlar. Ne kadar alışmışım öyle. Motorum olana kadar evden çıkmak istemiyorum. Dünya çok boş geliyor. Bütün özgürlüğümü serviste bıraktım.

Bende birşey oldu sandım neden bu kadar abartıyorsunuzki geçmiş olsun

Off simdi mondialin parcasi ne pahalidir kesin 2000 isterler

Garanti evet arkadaşlar. Parça mesele değil elim ayağımdı o benim. Kendimi kriptonit yemiş süperman gibi hissedyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İÇİm yanıyoooooorrrr dostlaarrrrr

88GlaV.jpg

"Kriptonit yemiş Süperman" benzetmen çok güzel olmuş. Fakat yinede çok şeyapmamak lazım.

Helal olsun kardeşim üşenmeden aramışsın:)

Bende bi huy var böyle bilmediğim bi kelime oldu mu hemen arar neymiş ne değilmiş öğrenirim. Telefonumda bile Wikipedi nin uygulaması var canım sıkıldıkça hiç bilmediğim birşeyler arar öğrenirim. :)

Ne hissettiğini anlıyorum kardeş,bende şimdi servisten geliyorum,lastiğime çivi batmış.
-iz kalır mı usta? diye sorasım geldi :(

Ne hissettiğini anlıyorum kardeş,bende şimdi servisten geliyorum,lastiğime çivi batmış.
-iz kalır mı usta? diye sorasım geldi :(

Lastiğime civi batmis dedinde, gecen buz motora gittim civi var diye lastigi sökünce bi civi daha varmis onu gordüler. 2 yama 80tl imis saolsunlar indirim yaptilar 70tl ye hallettiler. Bu kıyaklarını her yerde anlatmam lazım..

Benim motosiklet 3.5 aydr kapı önünnde branda altıdna yatıyor.Aküsü bitik ,zincirler küfden görünmüyor.Tenezzül edip marşa bile basmadım.Bende o kadar bıkkınlık var.Evden çıktığım yok .Sanırım bende tam tersi bunalımdayım.Gel vereyim benim motoru 1 hafta gez :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar