Çift taraflı bant ?

Merhaba arkadaşlar , Yeni kask aldım ve kamerayı monte edebilmem için kameranın yanında gelen çift taraflı kalın bir bant vardı ve bitti , markası 3m di aynısını nasıl bulabilirim yada link verirseniz sevinirim.

Markayı zaten yazmışsın buraya motorcu kardeşim.Buraya konu açacağına google amcamıza yazsan zaten linkini bulurdun

Markayı zaten yazmışsın buraya motorcu kardeşim.Buraya konu açacağına google amcamıza yazsan zaten linkini bulurdun

Adam niye Google aratıp sorsun ki ? Nasıl olsa burdan birileri bulur link verir, adam kendini yormasın zahmet etmesin..

Oha for

:farao: :farao: :farao:

Bunca yıllık Geyikçiyim. bu kadar gereksiz bi topik görmedim. ( Troll peşinde arkadaş herhalde, acaba kim atlayıp bişeyler yazacak, kim link atacak diye )

ccc67 gayet güzel bir şekilde gerekli cevabı vermiş neden adamı yermeye çalışıp ortamı germeye çalışıyorsunuz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hiç rahatsız olmayın. ilginç bişeyler var mı, kan çıkmış mı falan diye öylesine kafamı uzatıp baktım sadece. Anladığım kadarıyla kıvama gelmiş ama kıvılcım lazım. Bir kaç saat sonra tekrar uğrar bakarım ben... Hadi eyvallah.

Merhaba arkadaşlar , Yeni kask aldım ve kamerayı monte edebilmem için kameranın yanında gelen çift taraflı kalın bir bant vardı ve bitti , markası 3m di aynısını nasıl bulabilirim yada link verirseniz sevinirim.

Hocam ben set olarak şunları almıştım. Çok memnunum:
https://www.aliexpress.com/item/Super-Black-16Pcs-Helmet-Accessories-Flat-Curved-Adhesive-Mount-For-Gopro-Hero-1-2-3-3/32652180036.html

Bunlar da olmazsa olmaz parçalar. Tavsiye ederim:
https://www.aliexpress.com/item/2pcs-GoPro-Accessories-3-Way-Pivot-Arm-Mount-Assembly-Extension-Straight-For-Go-pro-Hero3-2/32693227505.html

DKN

yapı marketlerine gittiğinde birsürü çeşit görüyosun. link paylaşmayım, zahmet etme rahatsız olma yada gereksiz konu diyen arkadaşlara ayıp olmasın. haklılarda :)

İnternet üzerinden arattğımda hep ince bantlar var kameranın yanında gelen kalın bir bant bulamadığım için sizlere sordum trol değil yani

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
yaa arkadaş bu "3m" felaket bir şey. alarmın merkez kutusunu bu bant ile yapıştırmıştım ve sonra motoru satıcam diye sökmek istedim ama sökemedim.

alarmın merkez kutusu ikiye bölündü ama bant yine bırakmadı. sonradan falçata ile kesmeye çalıştım öyle böyle ne illet bir bantmış bir yapıştımı bırakmıyor.

yani bantın sağlamlığını merak edenler için yazdım. alarmın kırılan kutusunu bantladım sonradan.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaa arkadaş bu "3m" felaket bir şey. alarmın merkez kutusunu bu bant ile yapıştırmıştım ve sonra motoru satıcam diye sökmek istedim ama sökemedim.

alarmın merkez kutusu ikiye bölündü ama bant yine bırakmadı. sonradan falçata ile kesmeye çalıştım öyle böyle ne illet bir bantmış bir yapıştımı bırakmıyor.

yani bantın sağlamlığını merak edenler için yazdım. alarmın kırılan kutusunu bantladım sonradan.

Japon yapıştırıcısına rakip çıktı desene :)

.

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Japon yapıştırıcısına rakip çıktı desene :)

.

böyle güzel bir bantın varlığına mı sevineyim yoksa kırılan alarm kutusuna mı üzüleyim o an tuhaf bir duygu içerisine düştüm. ama 3m bant boşuna ün salmamış bunu o gün öğrendim.

zaten bant motorun içinde duruyor sökemedim bantı.

@fatih.met iyice ısıtman lazım yoksa dediğin gibi sökmek sıkıntı cidden. Saç kurutma ile 5 dk kadar ısıt sonra asıl :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar