Çift Silindire Geçme Vakti

Merhaba iyi akşamlar öncelikle kendimi tanıtayım.19 yaşındayım adım Hamit İstanbulda yaşıyorum forumu uzun zamandır takip ediyorum kayıt olmak bu güne nasip oldu. Soruma gelicek olursak Hyo GT250 almayı düşünüyorum ehliyetim ve ekipmanlarım var, yaklaşık 17000 KM yakın skuter tecrübem var 5000 KM'de tvs apache tecrübem var,aklıma takılan sorular ise 2012 model 17.000 kmdeki hyo alınırmı, yedek parça fiyatları nasıldır,ortalama yakıt tüketimi nedir ve en önemlisi motoru zapdedebilirmiyim sıkıntı yaşarmıyım.

HYO rus kızları gibi, duruşu ve sesi seni baştan çıkarır ama uzun vadede seni üzer. Sana elinden her iş gelen, sokakta hanımefendi mutfakta aşçı CBR, inazuma, Ninja lazım.

Hyosung uzak dur derim. Servis yedek parça uğraşırsın. Şimdi zaten muhatabı yok, eski distribütörü desen bir başka üçkağıtçıydı. İkinci el aldığım garantili motorda bile ne destek ne yedek parça vermişti bugün gibi hatırlarım 1000 tl masrafımı, 3 ay parça beklemiştim, uzak dur.
Kanuni St serisi ise al, Kuralkan da servis yedek parça desteğinde sorun olmaz, zaten aynı motor.

Artıları, çabuk devirlenen ve gösterişli bir motor. Eksileri bu devirlenmeyi kaldıramayacak bir malzeme ve soğutma zafiyeti. Alır yavaş giderim desen de hızlı devirlenen bir motor olduğundan başaramazsın. Gaza getirir ama sağlam değil.

Sonuç, Kanuni ST serisi ise düşünebilirsin, Hyo ise uzak dur derim.

Motosikleti
Hero X Pulse 200
ben o zaman hurdaya ayırayım motoru :mrgreen:

Hyosung Japon kalıtesınden bır tık asagıda evet ama yedek parça ve yetkılı servıs gayet ıyı ıstanbulda her yerde bulabılrsın sadece sana tavsıyem 2013 modelden asagıya alma yoksa uzulursun nedenıde ıkıncı elde cok yıpranmıs makıneler mumkunse 10000 km altında altında almaya bak gıdısı ve gayet guzel bana kallırsa eksık yanı sadece kalıte oda zamanla ıspatlanacak bırsey nınja çok ıyı makıne ama ateş pahası hmde yedek parcası ve servıs az Honda da çok ıyı makına ama tek sılındırden kaybedıyor.

Gerçekten 17000km'deyse ve bakımsız bırakılmadıysa turp gibidir. Kullanımda da sıkıntı yaşamazsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar