Çift Gidonlu Hayabusa. Racing mi Chopper mı?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Nasrettin hoca ya demişler ki sen alım adamsın sen hoca adamsın bugüne kadar hiç bir şey icat ettin mi? Ettim demiş , ne icat ettin diye sormuşlar. Kar ile ekmek yemeyi ama bende beğenmedim demiş.
Bu işde hocanın icadına donmus

Koca koca adamlar o kadar para harcayıp bunu yapmayı mı amaçlamış... Enteresan...

Ekmek arası cips yediniz mi hic ogrenci arkadaslar belki bilir , patates yoksa, vakit de yoksa acarsin bir cips ekmek arasi yapar yersin. Ustune de ketcap filan sikarsin. Oyle değişik bisey iste. Bunu niye anlattim bilmiyorum ama videoyu izleyince aklima geldi nedense. Motor da ilginc olmus degisik bir fikir ama cirkin bir goruntu olusmus fikir olarak iyi ama takdir ettim dusunup yapmislar.

suzuki'yi aradım şimdi. japonyadan ekip göndermişler, hayabusayı geri alacaklarmış. bu ne la!?

Motosikleti
BWS 100
Bir cruiser kullanıcısı olarak gelen 4 silindir sesine mi üzüleyim. (2.2 litrelik 3 silindirli Triumph rocket cruiserları tenzih ederim)
SS ciler için o gidon ve sürücü sırtlığına mı üzüleyim.
Emeğe saygım var ama, daha farklı kırma motosikletler düşünülebilirdi.
Özet olarak;
giphy.gif

DKN

ben olsam grenajlarını çıkarırdım kafaya bi yuvarlak far bitti gitti.. bunun yerine mt-01 alıp yapsalarmış daha iyi olurdu o ayrı

şahsi fikrim beğenmedim. fakat sonuçta baya bir emek harcanmış. sahibi beğenerek biniyor , zevk alarak kullanıyorsa gerisi boştur.

Duygu usta 5:38 - 5:44 arasında 'birazdan kayacakmış gibi' bakmıyor mu sizce de?

Super Moderator
Videoyu Suzuki'ye gönderin, belki motorun parasını verip geri alır.

senle çıkarken dünyanın en güzeli dediğin hatun kişisinin senden ayrıldıktan yıllar sonra karşına kilo almış vücudunun yer çekimine karşı koyamayarak sarktığını gördüğünde hayallerindeki tablonun yok olmasından hiç bir farkı yok :(

Bir gün Kanuni Sultan Süleyman’ın huzuruna bir adam getirmişler.Adamın bir hüneri varmış…

40 metre öteden iğnenin deliğine geçırıyormuş… Bunu başarmak onun tam 40 yılını almış ve Padişah ‘göster bakalım hünerini’ deyince adam iğneyi bir sehpaya saplamış,sonra 40 metre geri gitmiş ve ipliği fırlatmış iplik iğnenin deliğinden geçmis..

Padişah : ‘tekrarla, tesadüf olmasın yoksa’ demiş.

Adam tekrarlamış,gene isabet Padişah tam 10 kere tekrarlatmış, 10’unda da iplik hedefi bulmuş Padişah veziri çağırmış,’şu adamı ödüllendirmek için 40 altın verin, 40 da sopa vurun...

Adam ‘aman padişahım bu nasıl ödül’ demiş …Padişah da ‘ 40 altın hünerin için, 40 sopa da böyle lüzümsüz bir işe 40 yılını harcadığın için’ demiş. :)

Nedense aklıma bu hikaye geldi bu motoru görünce. Yetenek var emek var ama sonuç, ehhh bence pek olmamış :)

Yokluğu az çok gördüm de varlıklı olmak böyle bir şeymiş demek..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar