Çift Akü Olayı

Katılım
5 Kas 2009
Mesajlar
14
S.a abilerim. Motor markası hyundai cityzen 125cc. Pek tanınmayan motordur üzerinde pek durmayayım :)

Abiler motorsiklete ses sistemi yapıyoruz ( Oto teyp ile) Aküyü ne gibi bir sürede bitirir diye bir soru soracağım?

Sizde ne kadar kullanacaksınki diye bir soru soracaksınız galiba. Motorsiklet servisimizin motorsikleti olduğu için Günde 3 kere fln Merter- Topkapı Yapıyor. Pek kullanılmıyor yani. Ben ve ustam kullanıyoruz. Haftasonu bende. Yinede pek kulanmak nasip olmuyor yani haftasonları. Az kullanılıyor yani. Ses tesisatınıda hareket halindeyken kullanılmaycak yani. Park halinde bi yerdeyken sepeti açıp kullanılcak mesela.


Ortalama anlattığım gibi kullanırsam Kaç ay gibi bir süre yeter bu akü? Yada 'Git şu model aküyü al bu seni baya götürür' gibi önerebileceğiniz bir akü varmıdır?

Saygılar:)
 
Katılım
31 Ara 2009
Mesajlar
110
bence ses sistemi takma motora ama takmakda herhalde kararlısın
sana yuasa aküyü tavsiye ederim bütün akülerin içinde bana göre en ii o
 
Katılım
5 Kas 2009
Mesajlar
14
Koltuğun altına düşündükde ekstra dan Tehlikeli olabilir sonuçta benzin deposuda orada.

Ayrıca motorsiklet 4.5 yada 5 yaşında senede bir akü değiştiriyoruz yani Çok kulanılmadığından olsa gerek. Ayrıca önceki aküm de yuasa idi :( Arkadaşın önerdiği bosch aküye bakmamız gerek sanırım .
 
Katılım
10 Ara 2008
Mesajlar
143
Benim koltuğun altında araba aküsü vardı 70amper kardeş sorunda yoktu. Benzin deposuyla bir alakası yok. 20 amperlik bosh akü 10 numara.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst