Ciddi bir iş

Arkadaşın birini motorla birine vurduğu için mahkemeye vermişler, ben Ankara Adliyesinde katip olarak çalışıyorum, bizzat duruşmayı hakim ile birlikte yapmaktayım, aramızda hakim varsa yada avukat varsa ona yakın bilgim vardır, arkadaş bu işin sonucu ne olur diyor, her kafadan bir ses çıkıyor, motor almıyor ki artıları eksileri ne olur diye sorsun, bilgisi olan varsa bilgi versin deniyor, yok benim başımdan böyle geçti böyle oldu, yok arkadaşımın başından böyle geçti böyle oldu, yok bişey olmaz, bende yardım etmek için kendimi paralıyorum ya, o kadar yazdık, hiçç tın, maşallah yurdum insanının her konuda bilgisi var, kimse demiyor ki bir avukata danış diye pess doğrusu.

Kesin mevzu ile ilgili bi topic vardır.... VERYANSINNNNNNNN:queen::queen:

He bu arada haklısın arkadaşım biz Türk milleti herşeyi biliriz...

Sen katipdin demi ?? :pr::pr: (mesela)

Arkadaşın birini motorla birine vurduğu için mahkemeye vermişler, ben Ankara Adliyesinde katip olarak çalışıyorum, bizzat duruşmayı hakim ile birlikte yapmaktayım, aramızda hakim varsa yada avukat varsa ona yakın bilgim vardır, arkadaş bu işin sonucu ne olur diyor, her kafadan bir ses çıkıyor, motor almıyor ki artıları eksileri ne olur diye sorsun, bilgisi olan varsa bilgi versin deniyor, yok benim başımdan böyle geçti böyle oldu, yok arkadaşımın başından böyle geçti böyle oldu, yok bişey olmaz, bende yardım etmek için kendimi paralıyorum ya, o kadar yazdık, hiçç tın, maşallah yurdum insanının her konuda bilgisi var, kimse demiyor ki bir avukata danış diye pess doğrusu.

hocam mevzuyu anlayamadım ben...ne nedir ne değildir...:silent:

ya eskı olayda bı amcaya carpmıstı kendısı..sonra amca buna dava açmış bugun gördüm topicini...ondan dedim...

ewet efendy_isoun olayı bi kazada kimse kimse avukata danış diye olanak söylemiyolar ona isyan edio:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok kızmışsınız. ama ben kendimce de söyledim.. iyi bir avukat bulmalı.

ama haklısınız. belki biraz geyiğe vuruyoruz. ama burada rahatlıyor çoğu insan.. yoksa kimsenin ciddiyetsiz oldğundan değil. en azından kendi fikrini söylüyor..

Şimdi arkadaş diyoki

Bir probleminiz varsa çözümünü o işin doktorunda arayın diyo.

Amma unuttuğu şudur ki doktorlar pahalıya geliyor. :)

Biz neyapıyoruz hemşirelere eczacılara bel bagluyoruz ki ucuza gelsin :)

Sanırım anladı herkes ( Topici açan eczacı arkadaş umarım sende anlamışsındır )

Şimdi arkadaş diyoki

İşte budur :cat: ::plus1::

Şimdi arkadaş diyoki

Eczacıya sorulmuyor işte, sanayi ustasına soruluyor bende onu anlatmaya çalışıyorum, adama çarpıyor, ezaneye gidip mahkeme sonucu ne olur diye soruyor, kendi bilir ya banane, yeterince canımı sıktım bi topic için tınn.

hayırdır patronnn ne oldu seni böyle sinirlendiren gurban olduğummm:)eğer bilmeden bi kusurumuz olduysa affola:rendeer:

isooo ilgilensene abicim adamla :) çırpınıyo senin için hem noldu iso sen dun gittim mahkeyeme sormak için ?

Öncelikle mahkeme hukuk mahkemesinde açılmış,orda görüştüğüm bi kaç kişi,anlaşma yoluna git,yoksa durduk yere çok başın ağrır,hatanın sende yada onda olması çok bişeyi değiştirmez,çünkü adamın açtığı dava manevi tazminat davası dedi ama ben bu işten gıcık aldımm,sürsün süreceği yere kadar diyorumm ,bi yandanda karşı dava açmakta aklımdan geçmiyo değill

urçolak fahri hemşerimm,öncelikle duyarlılığın için çok teşekkür ederim,yazdığın yazıya cvp vermediğimi düşünerekten kızgınlığın bana ise tekrar tekrar özür dilerimm,dün tutanağı karşımda görünce baya bi sinirlendimm,iiki varsınız dostlarımm

Öncelikle mahkeme hukuk mahkemesinde açılmış,orda görüştüğüm bi kaç kişi,anlaşma yoluna git,yoksa durduk yere çok başın ağrır,hatanın sende yada onda olması çok bişeyi değiştirmez,çünkü adamın açtığı dava manevi tazminat davası dedi ama ben bu işten gıcık aldımm,sürsün süreceği yere kadar diyorumm ,bi yandanda karşı dava açmakta aklımdan geçmiyo değill

urçolak fahri hemşerimm,öncelikle duyarlılığın için çok teşekkür ederim,yazdığın yazıya cvp vermediğimi düşünerekten kızgınlığın bana ise tekrar tekrar özür dilerimm,dün tutanağı karşımda görünce baya bi sinirlendimm,iiki varsınız dostlarımm

şunu topicine yazda ana sayfaya gelsin sağlam bi avukat arkadaşımız çıkmadımı daha ?

Kardeş sadece manevi tazminat davası mı açmış, maddi tazminat yokmu? eğer yoksa manevi tazminattan çok bişey çıkmaz, kendine tanıdık bir avukat bulmanı tavsiye ederim, duruşmalara girmese bile 500,00 YTL avukatlık ücreti takdir edilir onu sen alırsın, cüzzi bir manevi tazminat verileceğini düşünüyorum, eğer maddi tazminat varsa, karşıdaki kişinin sağlığında bişeyler varsa, kırık çıkık falan, raporlar alınır, o zaman biraz masraflı olabilir..

Sağlığı iyiydi adamın şu anda ayağa kalktı hatta geçen gün camiye giderken gördümm,manevi tazminat davası olduğunu söylediler,eski çalıştığım yerin avukatıyla ittifak halindeyimm,o yardımcı olacak bakalımm,bunun sonucunu bende merak eder oldum ,tekrardan teşekkür ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar