Çiçekli Köyünde Mangal yapmaya Çalıştık :)

Ne yapsak diye düşündük 3 motor 4 kişi 4 motor 5 kişi olcaktık ta birileri ekti :p.

çiçekliye gittik mangal yapmaya pek foto çekemedik ama güzel bi toplaşma olmuş oldu :p

Katılanlar: dynner,Bur-K@,Muratgün,Berkay birde KadZe olcaktı ama ses çıkmadı :p

Fotolar aşagıda,:cat:

img0051tmn.jpg

Mangal dumanı Buraka iyi gelmedi :p

img0053z.jpg

img0056w.jpg

img0052t.jpg

img0052k.jpg

img0057dpf.jpg

Son düzenleme:
bune lan? bunun için topikmi açılır :D resim koy olum. niyetli niyetli kızdırma beni

Ehehe.Yavaş yavaş mangalcı girişimler başlamış Utkucum, çok güzel. Bu arada yolcu peglerinden birisi değiştirilmiş sanki onuda görmedim değil. Afiyet olsun:rendeer:

gezi olayı :

öğleden sonra utku ile buluştum alışveriş yapıp çiçekliye yardırdık açıkçası foto falan çekmedik daha bekleyenler avuçlarını yalar :D daha çok muhabbetle geçti zaman...
dönüşte cbr 125 ile viraj yaptık birazcık zorladık motorcuğu ;) pist lastiği de bir başka hani :p

istanbula gitmeden önce iyi geldi vallaha teşekkür ederim herşey için
not: 25 ekime kadar ormanda piknik yapmak yassak ona göre gidin derim..

bune lan? bunun için topikmi açılır :D resim koy olum. niyetli niyetli kızdırma beni

al abi 3 tane daha bi tane daha gelıor tam senlık bi foto :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:20 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:19 PM ----------

gezi olayı :

öğleden sonra utku ile buluştum alışveriş yapıp çiçekliye yardırdık açıkçası foto falan çekmedik daha bekleyenler avuçlarını yalar :D daha çok muhabbetle geçti zaman...
dönüşte cbr 125 ile viraj yaptık birazcık zorladık motorcuğu ;) pist lastiği de bir başka hani :p

istanbula gitmeden önce iyi geldi vallaha teşekkür ederim herşey için
not: 25 ekime kadar ormanda piknik yapmak yassak ona göre gidin derim..

atma len 31 ekim :p

Utku bir daha ki mangalı iftar vaktinde yapalım Afiyet olsun sizlere mangal mangal diyordun sonunda muradına erdiniz yani.
En azından sohbetinize katılmak için gelicektim ancak bahsettiğim gibi şehir dışındaydım geç gelince yetişemedim.
Ben mazeretimi bildirmiştim :)

Mangalı yapmışınız işte neden yapmaya çalıştık diyonuz :mrgreen:

iyidir orman muhabbetleri..devamını bol fotolu isterik..

izmirli arkadaşlar biraz daga resim atarsanız iyi olur sanırım yoksa vaskoya sitemlerimi sunacam yani :)

afiyet olsun beyler, çok güzel olmuş...Pazarı iyi değerlendirmişsiniz :)

ankaradan selam motosiklet severler tekeriniz düz bassın allah hiçbirinize kaza bela vermesin fotolar çok güzel :cat:

Ben bur-k@'yı 30-35 yaşında biri zannediyodum.:mrgreen:
Mangal güzel olmuş.

bak ya genç kardeşlerim toplanmış da mangal yakarmış. insan murat abisine haber vermez mi? mangal nasıl yakılır, köfte nasıl mangala nasıl atılır?, hangi sebzeler mangalda nasıl pişirilir, ekmek nasıl kızartılır, köfte ekmekle nasıl buluşturulur tüm bu tecrübelerimi sizlerle paylaşırdım. abiniz niye var:)
neyse günü boş geçirmemeniz güzel. ben zaten antalyadan dönüş yolundaydım gelemezdim ama bir daha mangala giderse bu ekip haberim olsun. yoksa mangalınıza su dökerim tekerinize yağ sürerim haberiniz ola:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar