Çiçek sulama adı altında yol ve viraj sulama

Super Moderator
Belediyelerin çiçek sulama adı altında yol ve viraj sulama çalışmaları Yeşilköy Atatürk havalimanı arasında yapılan şenliklerle başladı motorcu arkadaşların azami dikkat etmesi gerekir dikkatli sürüşler

Hava sıcaklıkları biraz daha artınca, sulanan bitkilerin güneş altında ısınan suyla haşlama olmaması mantığıyla, sulama sabah erken saatlerde veya güneş battıktan sonra yapılıyor.

Özellikle hava karardıktan sonra hepimizin çok daha dikkatli olması gerekiyor!

Vizörün içinden ıslanan asfaltı zamanında fark etmek karanlıkken, çok zor olduğu tekrar hatırlatalım !

Motosikleti
Yamaha XT600
valla ben akşam kayıyordum gazı azcık fazla açmışım ıslaktıda yer cok cok dikkatli olmak lazım...

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Allah rahmet eylesin yaklasık 6 yıl öncede forumdan bir arkadaş ' Aye ' idi nicki, bu sebepten ölmüstü 1000rr ı ile. Geride 2 aylık çocuğunu bırakarak.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tüm memlekette sezonu açıldı akşam 11 den sonra hayırlısı diyerekten dönüyoruz

Hava sıcaklıkları biraz daha artınca, sulanan bitkilerin güneş altında ısınan suyla haşlama olmaması mantığıyla, sulama sabah erken saatlerde veya güneş battıktan sonra yapılıyor.

Özellikle hava karardıktan sonra hepimizin çok daha dikkatli olması gerekiyor!

Vizörün içinden ıslanan asfaltı zamanında fark etmek karanlıkken, çok zor olduğu tekrar hatırlatalım !

Sulasınlar onda sıkıntı yok ama yolu sulamasınlar bari. Adam diypsun yolu değil çiçekleri sula diye eeh diyo. Adamında umrunda değil çiçekmiş yolmuş motormuş arabaymış.

Super Moderator
Buna nasıl bir çözüm bulabiliriz acaba
Çalışanlara söylüyoruz umursamıyorlar belediye yetkilileri hiç umursamıyor ne yapsak acaba

sürekli sulandığını bildiğiniz ve mümkünse görünür bir yerde olan viraja hep birlikte gidilip küçk bir ses getirme eylemi yapılabilir.

Sonuç olarak cinayete teşebbüs gibi bişey bu

Bende sulama sezonu açılış konusunu bekliyordum geçen akşam bende denk geldim daha fazla dikkat etmek gerekiyor

aynen Müdür ben onlardan kaçarken birde vizöre damla sıçramasın diye kafamı bile çeviriyorum...:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah rahmet eylesin yaklasık 6 yıl öncede forumdan bir arkadaş ' Aye ' idi nicki, bu sebepten ölmüstü 1000rr ı ile. Geride 2 aylık çocuğunu bırakarak.

Cok alakasiz kacacak ama adamakilli isleyen bir hukuk sistemi ve bagimsiz medya olsa boyle sorunlar hiiic olmaz. Niye?

Mesela Amerika'da nasil isler bu senaryo:

1. Sikayet gelir. Hemen ilgilenilir... Niye? Cunku 2. olmasin diye.

2. Bir motosiklet surucusu karanlikta farkedilmeyen suyla kayganlasan yolda kayip duser, Allah korusun sakat kalir veya vefat eder. Sorumlu olarak belediyeyi dava eder. Haberler ciktigi icin ustu ortulemez. Minimum 5-10 milyon dolara patlar belediyeye.

Cozum: Ya su ihtiyaci az olan bitkilere yonelinilir; ya da suni bitki konur yol kenarlarina. Su, mazot, insan vakti ve emeginden tasarruf edilir, daha da ucuza gelir sonunda. Bosu bosuna da insanlar sakatlanip olmezler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar