Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Christian Pfeiffer in 2003 dunya sampiyonu oldugu yarismadaki gosterisini web siteme koydum "bir sure icin" cunku 25MB, yani bir ara, belki bir iki ay sonra, silmem gerekecek.
Bir alman motosiklet dergisinde ilk sayfada bu hareketlerin nasıl yapıldığı aşama aşama kısa ifadelerle açıklanarak gösteriliyor.. Benim rastladığım sayfada arka lastiği yakarak yusyuvarlak bir şekil yapıyordu Pfeiffer abimiz..
ben bu adamın vıde osunu burdan ızledım a-bı varya bız motor kullanmıyoz dedım kendı kendıme yuttu motoru resmen harbıden cok guzelbende yapıyorum bu hareketlerı ama bır oldugum yerde tek teker donemıyom onu ogrenmeye calısıyom ybr ıle
Christian Pfeiffer'in yaptigi stuntlari görsen kücük dilini yutarsin...Bazi hareketleri bana katiyyen olanksiz görünürken adam yine de yapiyor..Dünya stunt akrobati sampiyonu ama .. :king: :cyclopsani: