christian pfeiffer şovu

bu videoyu 56 k modemle izlemek çok zor.ama ne yapıp edin, internet kafeye gidin bu videoyu muhakkak izleyin.adam motoru yemiş bitirmiş.ben yolda onun motor kullandığı kadar rahat yürüyemiyorum.

gerçekten muhteşem bir video.skull eline sağlık.

Daha önce ben göndermiştim. Şimdi sitenin video CD/video vs yazan yerinde.

Oktay

ben seyretmiştim adam işin sonu gibivalla aşmış kendinide motoruda aşmış adam vallah tebrik ettim

honda yuh sana başlıkta kimin ismi yazıyorsa videolarda da o ismi indirsene...

leto' Alıntı:
honda yuh sana başlıkta kimin ismi yazıyorsa videolarda da o ismi indirsene...
Kızma be abi buldum izledim işte... Neden bacak kadar cocugabagırıyorsun.. :salut:
bu gune kadar ızledıgım en guzel 2 video..
1. si cbr1100 ün 300 e vurmasıydı.. ne video idi ama :)

abi bu şov çok iyiydi yaw ben daha önce izlemiştim :thumleft: :thumleft:

yahu arkadaşlar yazamadan duramadım.bu adamın daha bir sürü marifeti var.adam 45 derece eğimli kayalığa tırmanıyo yükseklik 250 metre.yer "Lago di Garda Italy".ilk defa mayıs 1996 da yapmış bu işi.daha sonra 2. defa aralık 2003 de yapmış.ve bugüne kadar başka hiçkimse aynı yere tırmanmayı becerememiş.

f_freeclimb.jpg

fc_01.jpg

fc_03.jpg

fc_04.jpg

garda gölünde mi? hadi cnm nasıl düşmemiş geri:) anlattığınız kadarsa bu adam motorsikletin tony hawkı gibi..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
SÜPER ÖTESİ BİR ADAM YA.TANIMAK İSTERDİM AÇIKÇASI..CANLI CANLI İZLEMEK LAZIM.TÜRKİYE'YE FALAN GELECEK OLURSA MUTLAK HABER VERİN YA... :thumright:

freewind bu kaya tırmanışının videosu varmı bilmiyorum.ama sitenin videolar bölümünde şov videosu var.izlemediysen muhakkak izle.adam motosiklet olayını yemiş bitirmiş.oyuncak gibi kullanıyor.

yok be kingston, bu adam profesyonel.diğer bazı videodaki tipler gibi serseri değil.yaptığı işi bilinçli yapıyor.ufak tefek kazalar yapıyordur ama hayati bir tehlikeye atılacağını sanmıyorum.kaya tırmanışı yetenek, denge ve soğukkanlılık gerektiren bir hadise.yoksa düşecek gibi olursa kendini yere atıverir tamam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar