Chris Pfeiffer 3 Kaburgasını Kırdı

Geçtiğimiz yıl ülkemize de gelip gösteri yapan dünyanın ilk kapalı alan serbest stil motosiklet dünya şampiyonu Chris Pfeiffer modifiyeli BMW F800 R ile gösteri yapmaktaydı. 4 kere dünya şampiyonluğu bulunan sürücü Köln de yapılan INTERMOT motosiklet fuarında ki gösteri esnasında dengesini kaybederek düştü, motosikletin de üzerine düşmesiyle beraber 3 kaburgası kırılan başarılı sporcu önümüzde ki hafta Fransa da yapılacak gösteriye katılamayacak.

Gelecek ay Milano da yapılacak EICMA fuarında da gösteri yapacak olan sürücü Milano ya gidip hayranlarıyla buluşacağını açıkladı. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynagı

Ekli dosyalar

• 10gbrj7.jpg
    10gbrj7.jpg
    15.7 KB · Görüntüleme: 1,666
sana göz değdi ya o kadarda diğerlerinden farkın vardı seviyordum seni..hiç düşmemiştin..ama şimdi yazık oldu..

düşmeyen motorcu yoktur, henüz düşmemiş motorcu vardır...sözü aklıma geldi bir anda

Butür prf. düzeyde sürücüleri kaza yapmış görünce helede birde kırık-çıkıklı olunca kendime diyorumki;bu adam bile bunu yaşıyorsa,sen 10 kat daha dikkatli olmalısın.

Biladerimede geçmiş olsun:)

en korktuğum sahnelerden bir tanesi şu resim
Allah beterinden korusun
bir daha böyle bir kaza yaşamaz inşallah
ben de geçmiş olsun diyorum
God bless you Chris
ismin de güzel

Son düzenleme:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
2-3 kirik kaburga böyle adamlara bisey demez.
Et dograrken parmagini kesen kasap kadar koymustur anca.:)

Degistir baba su motoru.
Zorlama fazla sansini.
O motordan, stunt motoru olmaz...:)

Degistir baba su motoru.
Zorlama fazla sansini.
O motordan, stunt motoru olmaz...:)

Üstad motoru değiştir derken aklıma şöyle bir durum düştü. Örneğin, sponsorluk anlaşmaları gereği gösterilerinde bu motoru kullanacaksın gibi bir durum olmuş olabilir mi?

Normalde mankenler hatta bazı futbolcuların, sponsorlardan "saçlarını şu şekilde kesitreceksin ulan" gibi emrivaki durumlar sözkonusu oluyor(sadece duymuşluğum var). Ne dersin?

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Üstad motoru değiştir derken aklıma şöyle bir durum düştü. Örneğin, sponsorluk anlaşmaları gereği gösterilerinde bu motoru kullanacaksın gibi bir durum olmuş olabilir mi?

Normalde mankenler hatta bazı futbolcuların, sponsorlardan "saçlarını şu şekilde kesitreceksin ulan" gibi emrivaki durumlar sözkonusu oluyor(sadece duymuşluğum var). Ne dersin?

öyle zaten.
Geçen yil BMW ile anlasma yapti.:wiinkk:

Hiçbirşey olmaz, en kısa zamanda geri döner. Bu adamlar insan değil çünkü.

icadım geldi ::xs26::

yan takoz yerine , üst direkler yapsın bu stunt yapanlar olmaz mı :cherry:

Çok kötü düşmüş, korumalarının yeterince işe yaradığını düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar