LEDOW cmx 250 a classic
bu motoru duyan ya da kullanan var mı?
hakkında yorum yaparsanız sevinirim...almak üzereyim..
mondial mct 250 cc den vazgeçerek karar verdim...üzerinde v motor var...
ilgilenen arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler...
bu arada mondial mct kullanan arkadaşlar yanlış anlamasın son anda görünüm olarak bana daha hoş geldi...kıyaslamada da özellik olarak iyi gördüm...
LEDOW cmx 250 a classic
bu arada mondial mct kullanan arkadaşlar yanlış anlamasın son anda görünüm olarak bana daha hoş geldi...kıyaslamada da özellik olarak iyi gördüm...
tavsiye etmem bisan 250 yada keeway 250 al.Kullanabilenler son derece memnun
LEDOW cmx 250 a classic
ben aldım memnunum ayrıca ledovu tavsiye etmeyen arkadaş bisan yada keway demiş ama zaten bunların üçüde aynı motor birde monero var aynı olan
ben aldım memnunum ayrıca ledovu tavsiye etmeyen arkadaş bisan yada keway demiş ama zaten bunların üçüde aynı motor birde monero var aynı olan
Hocam bir çok aksamı farklı ikisi yanyana gelmeden anlamak mümkün değil.Görüntü aynı kalite farklı.![]()
Bende 250 cc Truva var 7500 km bugune kadar perıodık bakım dışında ekstra hıcbır sorun cıkarmadı gayet memnunum her hafta sonu en az 300 km yol yapıyorum istedigi tek sey deposunu doldurmam gerci satıyorum şımdı 250 cc az gelıyor artık ama alan kişiyide uzmeyecektır emınım.Tavsiye ederim...
Hedbanger nerelerdesın cadde de goremez olduk senı bu arada sorunun cevabı kymco venoxların kalıtelı işcilik ve kalıtelı parca kullanılmasından fıyatı yuksek...