chopper'lar hakkında bilgisi olan arkdaşlar yardım edin

öncelikle siteniz çok güzel arkdaşlar umarım zamanla bende benim giib arkdaşlara yardım edebilirim şimdi gelelim kuru fasulyenin faydalarına fasulyelen teker dönmüyor :)
şakayı bir kenara bırakayım

arkdaşlar benim 3.500 ytl param var daha fazlası cebimden çıkmaz 0 bir motor almak istiyorum ama motor markalarından fazla anlamadığım için hemen almadım sizin gibi birlir arkdaşlara tanışmak istedim 150 cc lik bir chopper cins bir motor almak istiyorum bana vere bileceğiniz tavsiyeleri bekliyorum

benim için önemkli olan 3 şey var

1 - yakıt tüketimi
2 - uzun yola sorun yaratmayacak birşey
3 - eh birazda yakışıklı olsun :)

şimdiye kadar çevremden kanuni 150 cc dediler ama başka şıklarıda görmek istiyorum

(kesinlikle ikici el gibi birşey almayı düşünmüyorum yardımlarınız ve yorumlarınız için şimdeden hepinize teşşekür ediyorum )

Öncelikle hoşgeldin...

Hocam 2.el almak istemiyorum demişsin fakat, özellikle ilk motorun olacaksa iyi düşün derim. Senden uzak olsun ama sonuçta sen bu motorun tekeri haricinde herhangi biryerini öyle yada böyle asvalta değdireceksin. O yüzden acemiliğini rahatça atabileceğin bir motor olsun.

Zaten kış ayındayız çok fazla kullanamayacaksın. Az daha sabret paranı biraz daha biriktir ve Hyosung GV 250 al derim. Benim ilk motorum GV 250 ve şu anda da onu kullanmaya devam ediyorum. 6.000 km yaptım. Üstelik bakıma götürmeden tık demedi. Geçtiğimiz günde bakımını yaptırdım şuanda misss:cherry: Heryere götürüyo beni 40 derecede de götürdü 10 derecede şaldır şaldır yağmurun altında da.

Kısacası motora severek başlayayım diyorsan benim tavsiyem GV 250 ama son söz tabiiki sana ait :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:59 ----------

Ha 250 chopper sınıfında yakıt tüketimi ve yakışıklılık konusunda tanımam GV 250 min üstüne. Hele birde heybeleri koydunmu koca koca bide önce camı yerleştirdinmi ooohhhh. Şimdiye kadar kaç kişi bana "bu makine vardır 10 12000 TL dimi sen kaça aldın ? " diye sordu oooo :cherry:

yok başka bir motorum vardı ama sadece binmekle yetindik öyle motorra bindik diye biliyoruz ama motorlar hakkında hiç bilgim yok para biriktirmek sorun değil maksat fazla para vermemek :)

İlk başta çok para vermezsen daha sonradan hem çok para verir hemde sıkıntı çekersin.Bence daha kötü bir durum... Birde benim tavsye edebileceğim kymco venox var onun hakkındada çok olumlu duyumlar aldım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar