chopper

ilgilendiigin markaların resmi sitelerinden fikir edinebilirsin (not:cin malından uzak dur)

5.000 ytl ye çin malından başka pek bişe bulacağını sanmıyorum...ayrıca çin malı olarak çok kullanışlı ve sorunsuz olarak zealsun zs 150-19 modeli var...o topic e bir göz at....çin malı kullanmadan lütfen başkalarının aklını bulandırmayın...ama eğer dersen yok ben çin malı kullanmam 2. el piyasalaını araştırıp japon markalarını bulabilirsin ama biraz daha fazla para vermen gerekir...

Az biraz zorlasan EN500'lerde var ama tecrüben nedir bilmediğimden direk tavsiye edemiyorum.Hyosung GV250 her halukarda ideal bir makinadır,onuda tavsiye ederim.

arkadaşım 2 ci el honda rebel suzuki marauder bulabilirsin 250 cc liklerini, hem ilerde daha rahat satarsın...
çinliye girme bence...

Arkadaşlar keeway die bi marka buldum tavsiye edermisiniz yoksa işe yaramazmı

keeway topic ine bak ve kullananlardan tavsiye almanı öneririm...daha çok aydınlatırlar....

Motosikleti
2013 Honda Cbf150
Nedir bu çinlilerden alıp veremediğiniz.

Arkadaşım Keeway'den kastın SL 150 ise ben tavsiye ederim. Neden; şu an ikinci elleri 2.000 YTL. civarı alırsın bir tane acemiliğini atarsın motor zaten kurcalamaya çok müsait, max. sürat 120 km. Forum dan bir arkadaş yazmışdı deve yavaş gider hep gider diye. Ben iki senedir kullanıyorum 17.000 Km. oldu daha tık demedi halbuki çinli'mi macar mı ne olduğu belli değil. Bakarsan çinli'de götürür, bakmazsan hiç biri götürmez.

Ya ben de almayı düşünüyorum bu keeway den, geçen bi galerici 1650 lira dedi "paketle abi alıyorum" dedim "350 lirada devir masrafları" dedi, yok dedim kalsın
Devir olayı çok gıcık bişey arkadaşlar, içinizde bu işlerden anlayan var mı,

Galeriye siz yapın deseniz dğnyanın parasını istiyo, kendiniz peşinden koştursanız yetkililer rüşvet koparmak için işi iice zora sokuyo bi sürü evrak istiyo utanmasalar "git kaf dağından bilmem ne yaprağı getir" dicekler

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
chopper özel yapım sen cruiser arıyorsun demezmi ya :D
nezaman öğrendin chopper ın özel birşey olduğunu.sanki cruiser vardı daha önce.harley tarzı motorlara chopper denilir halada öyledir genelde heryerde..

chopper özel yapım sen cruiser arıyorsun demezmi ya :D
nezaman öğrendin chopper ın özel birşey olduğunu.sanki cruiser vardı daha önce.harley tarzı motorlara chopper denilir halada öyledir genelde heryerde.

corvus almayı düşünüyorum ama daha karar beremedim.motordan pek anladığım söylenemez ama gerçekten çok hoş bir makine.
benim istediğim görüntü ve ses dir.görüntü olarak şahane ama sesi hakkında bir bilgi verirseniz sevinirim.
kimisi scooter diyor kimisi cruiser şaştım kaldım.nasıl bir ses çıkarır bu makine.scooter ın dandik vızıldamasımı yoksa chopper veya racing tarzı bir sesmi veriyor??
kullanan biri varsa lütfen doğru düzgün bilgilerinize ihtiyacım var.

diyen biri chopper ile cruiser arasındaki farkı bilemez dimi americanchopper

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar