Chopper / Yeni başlayan

yıllardır chopper hastasıyım, uzaktan izliyoruz :)

benim peder inanılmaz karşıdır, ben ölmeden olmaz vs.

şimdi benim okul bilkentte, evde bilkentte artık çayyolundan taşındım. bnm chevrolet cruzeyide satıyorum zaten. dedim sevgili bey madem arabayı satıyorum, bitane motor aliyim sadece okul ev ev okul gider gelirim, daha rahat olur en azından diyerekten sonunda izini kopardık. bikaç sene adam gibi sürdüğümüzü kanıtlayıp, gerekli önlemleri aldıgımızı gosterip alabildigim kadar, yavaştan alıştırırımda sanırım. bikaç sene sonrada zaten kendi anlar heralde sadece okulda gezmediğimi, onun işin şakası oldugunu hehe.

zaten motosikleti serseri mayın gibi kullanan kuryeler yüzünden bu kadar çıkmış durumda motorun adı. aynısını arabaylada yapan insan çok. e babalarada anlatamıyoruz zaten. adam gibi sürsek kazayı gene en aza indiririz kendi açımızdan tarzında.

ben cruiser / chopper hastasıyım. bakalım 0 - 4000tl arası bi bütçem olucak galiba.
once ankarada atom karınca yada ulusan motordan bi kurs alıcam, baya iyi ogretiyorlar arklarımdan biliyorum.

hadi bakalım, çok heyecanlıyım.

boy 1.80 kilo 75 - 82 arası gidip geliyor spordan dolayı döneme göre.

en çok bunu beğendim ama siz ne dersiniz regal raptor hakkında? yorumlar pek iyi değil gibi arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla. ama bu fiyata alınacak en güzel görüntü bunda galiba. baktıkça bakasım geliyor.

regal raptor

Son düzenleme:
Regal iyi motordur, fiyatı da uygundur. Kalan paranla da koruma ekipmanlarını alırsın. Almadan önce güvendiğin bir ustaya mutlaka göster motoru...

şimdi araştırmalara devam ediyorum.

regal raptor 250e spyder10u daha çok beğendim açıkcası. ama 9ada tavız. 10 olursa olur olmazsa 9 alıcam sanırım.

ikinci olarak

kymco venoxun hastası oldum hakkaten.
keşke o kadar param olsaydı :)
pederi ikna turlarına çıkmak lazım.

ankarada hiç ilan bulamadım venox için, satan var mıdır çevrenizde?

arkadaşım motor aldın mı bilmiyorum ama, kuba superlight modelini bir incele istersen.

atom karınca soner hoca dan ben de ders aldım ehliyet alma sürecinde...senin gibi ben de motor bakıyorum...tercihim hyosung gv 250 fakat ankara da yok maalesef...cruiserlar hoşuma gidiyo fakat kullanan arkadaşlarım şehir içinde gerçekten kullanımın güçlük çıkardığını belirttikleri için bu aralar gözüm naked motorlara kaymaya başladı...burdaki gezi fotolarını gördükçe benim de bu tür faaliyetlere katılma ihtimalim karşısında naked de yakın bir tercih olarak görünüyo..cruiser ı o yollara sokmak çok mümkün değil...geziyi ızdıraba dönüştürmek istemiyorum...ama naked alırsam da trafikte rahat durmam diye tırsmaktayım...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar