kardeşim bende bakımlı çinliden bahsediyorum. biraz motordan anlıyosan çinlilerin yüzde sekseninin titreşim sonucunda vida gevşeme sorunu olduğunu biliyorsundur. burda konu alman japon değil. senin japon dediğin motorun yüzde 60 çin malzemesiyle yapılıyo. şuanda dünyada sadece kawasaki çin malı malzeme kullanmıyo biraz araştırda forumda yanlış bilgi verme millete. bende alman var f650 sanayiden çıkamadım 6 bin lira para harcadım sonra 7 bine saattım ettiğim zarar bi motor parası. 6-7 çine bindim hiç birirsindede zararda etmedim beni yoldada bırakmadı. herzaman bakımlı ve yenisi iyi olur. tecrübe kazandıkça çğrenirsin.
f650 den çinliye geçmiş olmanıda tebrik ederim!
sende biraz araştır kronik sorunları olmayan motora bin öyleyse.Konu kalite babında tartışmaksa önce sen bir forumda ataştırma yapda çinlinin kalitelisi kalitesisi varmı yokmu bir öğren arkadaşım!
Sonradan kulaktan dolma yanlış bilgiler verme!
Burda kalkıp japonların çoğu çinli parça kullanıyor,yani japonlarda çin malı gibi diyorsan zaten konuşmayada gerek yok.f650 makineyi kaç defa kendi servisine götürdün gösterdin merakda ediyorum?bunlarda tecrübeyle öğrenilecek şeyler tabi.
Kısaca bakımlı olan her motor sorun çıkarmaz,sorun onu kullanandadır.Burda japonu çinliside önem arz etmez,kişi kendini ve motoru tanımıyorsa her türlü sıkıntıyı çeker.