- Konu Yazar
abiler kardeşler öncelikle merhaba.
yakın zamanda ehliyet alıp, ekipmanlarımı tamamlayıp ardındanda internette bulabileceğim en ucuz cruiser motoru alacağım inşallah
motor konusunda kafamda soru işareti yok. eli ayağı düzgün herhangi bir 150 ya da 250lik herhangi bir chopper işimi görür ilk etapta. 30 yaşın üzerinde ilk defa motor kullanmaya başlayacağım kısmetse. bu yüzden etraftakiler alma ölürsün, oğlum mal mısın, pipetle beslenmek zorunda kalacaksın, kiralık katil tutuyorsun kendine, vazgeç bu sevdadan vıttırı zıttırı bir sürü şey söylüyorlar. onların haklı çıkmaması adına ekipman işinde sağlamcı olmak istiyorum. soruma gelecek olursak. a dan z ye motosiklet kullanırken kullanmamız gereken güvenlik ekipmanları nelerdir. 6000 tl civarı bütçe ayırsak neler alabiliriz. internet üzerinden edindiğim bilgilere göre kendimce almam gerektiğine inandığım ürünleri aşağıya yazıyorum. atladıklarım, eklemek istedikleriniz varsa yardımlarını desteklerinizi bekliyorum
1- kaliteli bir kask
2- uzun tip eldiven
3- uzun tip motosiklet botu
4- korumalı pantolon
5- body armor mont (montumsu) bunu kullanan varmı. böyle birşey alsak ayrıca dirsek koruma sırtlık vs gibi birşeye ihtiyaç kalır mı?
chopper kullanan buradaki arkadaşlar ne giyiyor sürerken? uzun oldu kusura bakmayın. değerli cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
yakın zamanda ehliyet alıp, ekipmanlarımı tamamlayıp ardındanda internette bulabileceğim en ucuz cruiser motoru alacağım inşallah
1- kaliteli bir kask
2- uzun tip eldiven
3- uzun tip motosiklet botu
4- korumalı pantolon
5- body armor mont (montumsu) bunu kullanan varmı. böyle birşey alsak ayrıca dirsek koruma sırtlık vs gibi birşeye ihtiyaç kalır mı?
chopper kullanan buradaki arkadaşlar ne giyiyor sürerken? uzun oldu kusura bakmayın. değerli cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.