Chopper Sevdam

chopperı çok seviyorum ve almaya karar verdim fakat ne alacağıma karar veremedim. Butçem 10bin tl civarı. Kawasaki Voyager gibi birşey istiyorum. Yardımcı olurmusunuz ne almalıyım. İlk motorum olacak.

büyük cc motor düşünme,elindeki para ile kuba superlight 200 al,ruhsatı vs ile 6000 tl tutar,geri kalanınıda ekipmana harcarsın,10 numara bir makinen olur ekipmanların ile ,giriş seviyesi için en ideal choper alettir.

ilgilenirsen özelden bana ulaş sana yardımcı olurum.

motosiklet tecrüben var mı chooper biraz ağır bir tarz dır

virajlarda pek yatmaz büyük ccleri bilmem ama 250 cclerin pegleri bıraz yakın olur
çok yakar yakıt ekonomisinden nasibini almamıştır
rüzgar direnci fazladır vs
bu arada ideali en az 250 cc dir ağırlığından ötürü anca taşır bünyeyi
ilk motorun için pek önerilmez
artıları
sele yere yakın olur ayaklarını yere koyman kolay olur ama biraz ayak kası yapman lazım( 250 cc ortalama 170 kg)
manevrası dardır (ama başlarda sonradan alışıyor insan )
yinede ilk motosiklet için super sporttan başka birşey tercih ettiğin için tebrik ederim

büyük cc motor düşünme,elindeki para ile kuba superlight 200 al,ruhsatı vs ile 6000 tl tutar,geri kalanınıda ekipmana harcarsın,10 numara bir makinen olur ekipmanların ile ,giriş seviyesi için en ideal choper alettir.

ilgilenirsen özelden bana ulaş sana yardımcı olurum.

Black Ghost'a katılıyorum.

Bütçeni hesaplarken sadece motosikletin fiyatını düşünme, öncelikler korumalarını tamamla, sonrasında motor bak derim.

Japonların 2. el piyasası saçma decede yüksek olduğundan, Kuba superlight 200 bence de başlangıç için iyi bir seçenek olabilir.

Saygılarımla.

dostum bahsettiğin rakamlara chopper seçeneği fazla yok.

anladığım kadarı ile motora yeni başlayacaksın alman gereken motorun yedek parçasının bulunur ve ucuz olmasını öneririm. kuba sl 200 tavsiyesine katılıyorum. yada regallere filan bakarsın bütçeyi bir tık daha arttırırım dersen daelim daystar ve gv 250 var ama yenisin illaki ufak tefek düşürmeler olur (yan ayağı indirmeyi unutursun göbeğe girerken (huz 20 km civarı) lap diye ön frene asılırsın kakalak gibi düşersin (ilk motorumda başıma geldi ondan diyorum) falan filan) bu sebeple gv 250 sana uymaz parçası ucuz değil. (bkz sinyalin teki 50 lira). en mantıklı tercih dediğim gibi kuba sl200 regalraptor rks cruiser lifan vs. kalan paraylada güzelce koruyucu ekipmanlarını alırsın. bu arada chopper'a başlıyorum diyip nazi kask alma git paşa paşa fullface güzel bir kask al. o nazi kasklar sadece polisten koruyor.

Bende bir iki ay içerisinde ekipmanları tamamlayınca almayı düşünüyorum. Motorun üzerindeki 200 yazısını ve arka koltuktaki KUBA yazısını nasıl silebilir yok edebiliriz ? Aldığımda ilk yapacağım işlem olacaklar çünkü.

Bende bir iki ay içerisinde ekipmanları tamamlayınca almayı düşünüyorum. Motorun üzerindeki 200 yazısını ve arka koltuktaki KUBA yazısını nasıl silebilir yok edebiliriz ? Aldığımda ilk yapacağım işlem olacaklar çünkü.

Ya yazılara niye takılıyorsun,sen al o motoru millet yanında ayrılmaz zaten merak etme ;)
güzel makine bende kullanıyorum,1 haftada motora alışırsın,sonra bol aksesuar alma yarışına girersin :)

o konudada yardımcı olurum ben sana ;)

Tecrüben yoksa alacağın motor en fazla 150 kg olsun. Bir Dragstar 650 230 kg geliyor. Böyle ağır motorlarla baş etmek zordur. Bence yeni başlayan biri yeni honda cbf 150 gibi bir motorla başlaması en güzeli. Belki tarzın olmayabilir ama en azından güvenilir, zırt pırt bela açarak hevesini kırmaz ve ullanımı kolay. Tecrübe kazandıktan sonra tarzın olan motorlara geçebilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar