Uzun yıllar motosiklet kullanan o arkadaşına fazla güvenmemelisin o halde. Volusia alırsan elinde kalacak bir model. Arkadaşın sana bunu tavsiye ediyorsa ya o bu modelleri daha çok seviyordur, ya da senin kötülüğünü istiyordur.
Şaka yapıyorum elbette ama yazdıklarından anladığım kadarıyla bu motosiklet son motosikletin olmayacak. O yüzden sadece meraklısı olana satabileceğin modellere bakmamalısın. Drifter da Kawasaki'nin Indian makyajlı Vulcan modelleridir. Suzuki ile alakası yok.
Karbüratörlü bloklar enjeksiyonlulara göre daha fazla yakar evet. Manuel olarak hava/yakıt karışım oranları düzenlendiğinde ayarı kaçabilir. Tekrar ayarlamak gerekebilir. Enjeksiyon haritasını ise beyinde bir arıza yoksa kurcalamadığın sürece fabrika değeri en doğrusudur. Performans isteyen yeni yazılımla düzenleyebilir. Yakıtlarda ciddi bir fark yoktur. En fazla 1-1,5 lt oynar 100 km'de. Bununla ilgili gerçekçi değerleri
www.fuelly.com adresinden öğrenebilirsin.
Sport modellerin sende komik durması senin bakış açındır. M800, VN900 Custom Special vs gibi motorlar gayet iri motorlar. Ben de epey iri bir adam olduğumdan görüntüye çok takılıyordum zamanında. Sürünce ve kendini görünce anlıyorsun öyle olmadığını. Ha klasik severim dersen tabii ki tercih meselesidir. 16-18 arasına doğru dürüst motor yok. 20 üstüne çıkman gerek. Çıkamazsan da seni Dragstar 650 paklar. O fiyat aralığında en çok parça bulabileceğin klasik motosiklet odur. Sürüşünden ne kadar memnun kalırsın o tartışılır. Çünkü öznel bir bakış açısı gerektirir. Ben sevmedim ama başkası bayılıyor olabilir.